Handleiding voor het gebruik van een Senseo apparaat

Senseo apparaat "Die rode", wijst ze aan, "die moet het worden". Ik til de doos met daarin een rood Senseo koffiepad apparaat uit het schap en loop ermee naar de kassa. Sinds jaar en dag heeft mijn hoogbejaarde moeder een traditioneel koffiezetapparaat. Zo één waar je gemalen koffie in het filter schept en water in het reservo...
0
0
Public

Voortaan zelf mijn fietsband plakken

Het is zo gemakkelijk om met een lekke band even langs de fietsenmaker te gaan. Maar ik heb me voorgenomen om te leren voortaan zelf mijn fietsband te plakken... Toen ik 's morgens mijn fiets buiten zette om naar mijn werk te gaan, bleek de achterband leeg te zijn. "Nee, toch", dacht ik nog en ik voelde mijn tot dan toe goede hu...
3
0
Public

Tot de tanden gewapend tegen de "horrorwinter"

Wij Nederlanders bereiden ons massaal voor op de voorspelde "horrorwinter". We hebben geleerd van de vroege sneeuw en vorst van vorig jaar. Vorig jaar werden we eind november verrast door flinke sneeuwbuien en vorst. De sneeuw bleef liggen en een wekenlange koudeperiode volgde. Het zorgde voor veel overlast en oponthoud. Het ope...
24
14
Public

Muis in huis; grote paniek!

Doodsbang ben ik voor muizen. Als er één door mijn kamer loopt, slaat de paniek toe. En waar dat al niet toe kan leiden... Onze kat Tijger is een schat van een beest. Ze kan heel tevreden op je schoot liggen spinnen. En ze kan heerlijk opgerold op de vensterbank boven de verwarming liggen slapen. Dan is ze echt een plaatje om ...
7
7
Public