Deze vraag hoor je heeeel erg vaak om je heen: "Wat zou dit waard zijn?" Mensen rekenen zich rijk. In hun fantasie bouwen ze al aan hun derde tweede huisje of maken de ene wereldreis na de andere. Helemaal als ze op internet zien wat iets volgens allerlei "knappe koppen" waard is, of wat andere mensen er in het verleden voor bet...
0
0
Public
door Singledaddy
20/01/2015 20:36
Dag mede-Plazillianen! Ik wilde iets aan jullie voorleggen om te kijken of ik de enige ben die het opvalt. Het gaat om de inkomsten die je op Plazilla krijgt voor het klikken van lezers op je artikelen. De laatste keer dat ik een paar centen verdiende is alweer een maand geleden. Voor de duidelijkheid, verdienen aan artikelen st...
6
10
Public
door Singledaddy
23/10/2014 20:08
Zoals jullie weten is na 3 jaar eindelijk mijn boek klaar! Nu zit ik met het volgende probleem (onder het motto 'regeren is vooruitzien'); wie van jullie heeft er ervaring met het laten uitgeven van zijn of haar boek via een uitgeverij? Ik kom op internet 100.000 verschillende tegen en ze beloven allemaal gouden bergen (nee, WIJ...
2
15
Public
door Singledaddy
12/09/2013 23:57