Waar is de vriendelijkheid en het respect van mensen gebleven?

Hi Allemaal, Ik merk dat ik me steeds vaker irriteer aan mensen die het niet zo nauw nemen met normen en waarden en als het ware nogal respectloos en ronduit onbeschoft met hun medemens omgaan. Neem nu mijn voormalige werk, er liepen hier een aantal mensen rond die vonden at het okay is om in plaats van normaal aan iemand iets t...

Voelen jullie je soms ook zo oud?

Hi Allemaal, Voelen jullie je soms ook zo oud? Ik werk op een school en heb de hele dag leerlingen om me heen. Van de week liep ik over het schoolplein en zag daar iedereen lekker in het zonnetje zitten en toen dacht ik wel even…wat zou het toch fijn zijn om nog op school te zitten. Alles waar je je druk om maakt is of je je t...

Hoe wordt jij behandeld als je gaat winkelen?

Ik was een paar weken geleden in de stad, mijn zwager wilde een cadeaubon van de Ici Paris. Geen probleem zou je denken…even de winkel in en dan gauw weer weg. Niets was minder waar. Toen ik er aankwam was er een groepje toeristen voor mij die net aan het afrekenen waren. Vervolgens willen ze allerlei proefmonsters hebben en l...

En...wanneer komen jou kinderen? ONBESCHOFT...

Hi Allemaal, Op een bepaald moment in je leven (je hebt een bepaalde leeftijd) vinden mensen het gepast om te vragen wanneer jij nou eens aan kinderen begint. Als je dan zegt dat je geen kinderen wilt dan kijken mensen je aan alsof je gestoord bent. Alsof je alleen maar het ultieme geluk gaat vinden wanneer je kinderen krijgt en...