Ik zal nooit van jou zijn.

In mijn vorige artikel ( http://plazilla.com/wat-willen-mannen ) konden jullie lezen wat mijn persoonlijke kijk is op mannen in mijn omgeving, Nu ga ik jullie vertellen waar ik absoluut niet van gedient ben. Als je als man zijnde wilt dat ik heel graag van je weg ga of dat ik een hele erge hekel aan je krijg? dan is dit een lijs...
10
5
Public

Wat willen mannen?

Ik kreeg een uitdaging van een vriendin van mij om te schrijven over wat mannen nou eigenlijk willen in een vrouw. Ik vind dit persoonlijk best een moeilijk onderwerk, want wat een man wilt hangt natuurlijk ook wel af van zijn achtergrond,normen en waarden. Ik denk dat dit een grote rol speelt in wat mannen belangrijk vinden in ...
7
13
Public

De 10 duurste auto's van de wereld

De Allerduurste Auto’s van de wereld! Hier een lijst met de allerduurste auto’s van de wereld: (We zullen ze nooit kunnen kopen maar kijken is gelukkig nog gratis!) 10.SSC Ultimate Aero Prijs: $654.400 = €510.731 euro Deze auto is misschien veel goedkoper dan de duurste maar hij is het geld dubbel en dwars waard! Hij kan n...
4
0
Public

De onderwereld

De onderwereld is de plaats waar de mensheid volgens de Griekse mythologie naartoe ging nadat men dood ging. De onderwereld wordt bewaakt door Cerberus een driekoppige hond. De god van de onderwereld is Hades, zijn vrouw Persephone In de onderwereld staan zwarte bomen, die de somberheid van de dood symboliseren. Wanneer men stie...
2
0
Public