Vernieuwde inspiratie

Een week geleden had ik een paar dagen vrij en heb die paar dagen goed benut om met mijzelf even lekker op een gezonde manier bezig te zijn. Ik was toe aan creatie terwijl ik eigenlijk heel andere plannen had zoals een grote schoonmaak in huis. Mijn huis is nog steeds toe aan de grote schoonmaak dus, maar heb wel iets op papier ...

Schiermonnikoog! Oogappeltje van Nederland?

Vakantie betekend vrij zijn. En voor mij betekend dat niks moeten en niets plannen, en zo kwam ik dus geheel onverwachts en ongepland op Schiermonnikoog terecht. Kreeg het gevoel toch even uit te wensen waaien (geestelijk dan) en de dag erna was ik daar dus al druk mee bezig. Ik zocht eigenlijk direct iets verder van huis (lees ...

De zenuwen gieren door mijn lijf...

Een sollicitatie voor Noorwegen! Na een 2,5 jaar innerlijke zoektocht en het wikken en wegen, vandaag mijn eerste stap genomen door de telefoon bij de hoorn te vatten een een 0047 nummer in te toetsen. Terwijl de adrenaline door mijn lijf heen schoot, want heb sowieso een hekel aan bellen, al mijn volwassenheid bijeen geroepen o...

Ik ga terug...

Ik ga terug naar daar waar ik gelukkig was Ik kan niet leven in een wereld waar mensen de winters niet kunnen eren Ik was daar zo in mijn sas Ik kan mijn natuur niet langer weren Ik ga naar daar daar waar de wolven nog door je tuin heen hollen Waar de sneeuw nog tot je knieën reikt Naar daar waar de je wangen nog door de kou op...

Kan mij het schelen..ik heb het gedaan...

Al jaren...miscchien 3 of 4 of 6 of weet ik veel! wil ik iets hebben. Eén ding. (nee ik lieg, waren twee dingen en de eerste heb ik gekocht) Ik heb een centje opgespaard via werk, over uren en bla bla bla...en dat is onlangs overgemaakt. Nu niet denken dat ik rijk ben, want mijn oude brik moet ook nog voor de APK. (slik) Maar g...

Mijn schrijven annex\anti Google...

Ik heug mij nog de tijd dat mijn levens wijsheid uit het leven kwam terwijl ik nog maar 41 lentes tel. Ik voel mij nog zo in bomen klimmen en hun wijsheid in mij opnemend wat hun\het groei proces betreft. Ik voel nog hoe vaak ik daar heb vast gezeten en niet meer wist hoe ik naar beneden kon komen en respect heb leren kennen voo...

Rekening houden ''MET'' bind soms in...

Ik hang nu ergens tussen eerste en tweede Kerst dag in. Mijn pc geeft 00:18 aan dat ik dit begin te schrijven, en Joost mag weten wat de eind stand zal zijn. Eigenlijk (even tussen neus en lippen door) een perfecte tijd voor mij daar de 9 mijn favo nummer is, en 18 is 1+8=9...maar ik zeg ook, even tussen neus en lippen door.... ...

Wanneer Kerst arriveert!

Wanneer Kerst arriveert Rolt een rilling van eenzaamheid langzaam binnen Vreugde uit gerangeerd Tranen rollen langzaam in onuitgesproken zinnen Vanachter donkere straten stralen lampjes door de ramen Opgetuigde bomen sprankelen hoop uit In een zwijgend moment zie je mensen te samen Al starend door hun venster ruit Een mijmering ...

Ken je dat gevoel?

Dat je er even gewoon volledig doorheen zit? Dat je je volledig vast voelt zitten? Dat je baalt van je baan maar geen andere keuze hebt? Dat je dus daarom uren en uren van je vrije dag gebruikt om het internet af te struinen op zoek naar iets anders? En dat je tussen al die honderden banen die je gezien hebt niet meer weet waar ...