Mijn gloednieuwe blog!

Kunt u promoten, promoot dan mee! Hartelijke en eeuwigdurende dank (slijm slijm) :-) http://optimistischevrijgezel.blogspot.nl

Eerlijkheid duurt het langst!

Vandaag reed ik van mijn werk terug naar huis. Toen ik bijna thuis was zag ik iemand die de weg overstak waar dat niet mocht (rijdend over het voetgangerspad). Bij het oprijden van de stoep viel zijn portemonnee uit zijn zak. Met gevaar voor eigen leven zou ik bijna zeggen (het licht voor de auto's sprong al op groen en ze kwame...

Nieuwe columnist

Ik heb het voor elkaar gekregen om columnist te worden bij mijn werkgever Breed! Leuk he? Omdat jullie waarschijnlijk niet op het intranet-gedeelte van Breed kunnen komen zal ik elke column hier ook plaatsen. Voor jullie geldt natuurlijk ook 'tips voor onderwerpen zijn welkom'! :-) NIEUW! COLUMN VAN JURJEN BAKKER Mag ik mij even...

Inspiratie voor nieuwe artikelen genoeg?

Inspiratieavond? Hoezo? Nee hoor, dat lijkt maar zo! ;-)

JEEEEEEEEEEE!!! Twintig euro verdiend!!!

Jazekers, na al die jaren dat ik lid ben van XeadPlazilla heb ik eindelijk mijn eerste 20 euro verdiensten te pakken. Dat wordt trakteren! ;-)

Lief gedicht voor jezelf

Ik heb de laatste keer al gedicht, dus ik ga pas weer rijmen als het 5-12 is. :-) Wel wil ik een aantal dingen optypen van mijzelf waar ik best trots op ben. Komt op hetzelfde neer toch? - Ik ben nu een vrijgezellige vader die zijn eigen 'crib' prima onderhoud, opgeruimd houd, schoonmaakt, stofzuigt en kleine klusjes zelf doet. ...

Herfstkleurenwandeltocht

Vandaag liep ik de Herfstkleurenwandeltocht (drie keer woordwaarde) van 15 kilometer met mijn moeder en haar partner. Heerlijk weer, achteraf goed aangegeven route (na even puzzelen) en gezellige mensen. Ik ga vaker meelopen! Het was er fantaaaastich!! :-) (Foto's zelfgemaakt!)
11
13
Public

Ik lijk een beetje op... George Clooney!

Net heb ik wat grappigs ontdekt wat ik gemeen heb met zo'n ver-van-mijn-bed-bekendheid als de overbekende acteur George Clooney: 1) Mijn haar krijgt dezelfde zilvergrijze kleur als het haar van George. 2) Mijn echte naam (Jurjen) is een variant van... George! 3) En of ik net zo aantrekkelijk en net zo'n vrouwenmagneet ben als Ge...

Slecht nieuws , gefaald, verlossing, nieuwe doorbraak , je kan het van vele kanten bekijken .

Enige tijd geleden, pak hem beet zo’n drie maanden, liet ik jullie weten dat ik de juiste sportschool heb gevonden. Mijn leven volop in beweging , tijd om er zelf ook actief aan deel te nemen. Een spannende stap met de nodige risico’s, het kwam zomaar op mijn pad en ik ben het aangegaan. http://artikelen--van-spiritlady.plaz...
21
7
Public