Genezingsdienst Jan Zijlstra

Afgelopen vrijdag ben ik naar een genezingsdienst geweest waarin Jan Zijlstra voorging. Het was een heel fijne, mooie en ontroerende avond waar ik diep van onder de indruk ben. Ik wil er graag over vertellen. Ik ging niet zomaar naar deze dienst. Ik heb jaren geworsteld met een tandartsfobie waar ik niet meer uit kwam; het was n...
4
1
Public

Waar ik dankbaar voor ben

Hallo Beste Lezers Waar ben ik dankbaar voor ? dat ik me zelf kon opvoeden , besef , geweten, me leven , andermans fouten , eigen fouten, complexe extreme ervaringen dat me vandaag de dag maken wie ik ben en wie ik kan worden waar bij besef ik het me , dat ik het weet , dat ook ik een kans krijgen en zou altijd krijgen om zo me ...
2
0
Public

Positieve benadering...

Positieve benadering... Ik ben blij met deurwaarders op de stoep... het is een teken dat er toch nog mensen zijn die weten waar ik woon. Ik ben blij met aanmaningen ... het is een teken dat er nog mensen aan mij denken. Ik ben blij met aanslagen en naheffingen... het is een teken dat je niet zo maar vergeten wordt in deze indivi...
16
29
Public

Fam. Hage

Beste mensen, Heel veel mensen (ook heel veel mensen van Plazilla, FB, en Schrijfland) hebben over ons ingezeten, meegedacht, mee gezocht naar een woning en weet ik wat nog meer. De stress was inderdaad hoog en lastig in ons gezin. Niet in paniek geraakt, maar fijn was anders. Wij wilden ook de erven van de fam. Roordink niet in...
32
39
Public

Ik voel mij dankbaar voor die ene seconde dat ik leven zal

Ik kreeg een mooie zilla binnen van Ibrilman en de titel spreekt mij wel aan. Dank je wel. Ik heb al dikwijls geschreven hoe traumatisch mijn jeugd verlopen is en ik ben enorm blij dat ik niet in de goot beland ben. Dat had zomaar gekund. Het lijkt erop dat je leven uit ‘’goede en slechte’’ tijden bestaat. Mijn ‘’sle...
34
13
Public

Grote reden tot dankbaarheid

Het leek me leuk om een Zilla te starten met de vraag: 'waar ben je dankbaar voor?' Het valt niet altijd mee om positieve dingen te zien als alles soms heel moeilijk is. Er zijn vast veel positieve gebeurtenissen, en het is ook mooi om te lezen waar anderen blij mee zijn. En daar word je zelf ook weer positiever van. Ik zal het ...
12
4
Public