Blog; De eerste stappen

Het is al een tijd geleden dat ik voor het laatst echt iets op papier gezet heb. Een slecht teken aangezien ik vaak mijn gevoel verwerk door middel van woorden op papier te laten dansen. Ik ben dan ook behoorlijk vast gelopen in mijn hoofd en heb me flink afgezonderd naar de buiten wereld. Ik leefde in mijn eigen kleine conconne...
3
1
Public

Blog; Vlinnie's korte vakantie zomer 2014 (3)

klik hier voor het vorige deel Toen het kwart voor 11 was werd het tijd om me zelf in de auto te gaan hijsen. De kids drupte langzaam hun bed in en na zo’n drukke dag zouden ze al snel in slaap vallen. Terwijl opa en ik naar het ziekenhuis reden was het rustig op de weg ondanks dat ze aan het werk waren bij de op en afrit die ...
4
7
Public

Dagboek van een Borderliner; VERS-training

Daar zit je dan een beetje voor je uit te staren en proberen te begrijpen wat er is gebeurd. Al weken zeg je tegen je zelf dat je weer meer moet gaan schrijven om je hoofd leger te krijgen. Maar zo als met veel blijft het alleen bij woorden en mooie plannen en worden het geen daden. Het is dus tijd om de cirkel uit te stappen en...
8
3
Public

Blog; We're only children after all

Ken je dat gevoel dat je iemand echt denkt te kennen, dat je voelt dat het goed zit. Het is een gevoel wat voor mij vrij zeldzaam is. Een gevoel wat met mijn vertrouwens probleem behoorlijk lastig is om tegen aan te lopen, aangezien ik me zelf liever op sluit in plaats van mensen leer kennen. Maar de eenzaamheid is het die aan m...
8
8
Public

Blog; Vlinnie schrijft

De laatste tijd heb ik steeds vaker een drang om te gaan schrijven. Als ik er dan voor zit is het de vraag, waar ga ik over schrijven. Genoeg onderwerpen om over te schrijven, maar steeds als ik er aan begin haak ik weer af. Uiteindelijk eindig ik weer starend voor me uit. Soms in het niets soms in een serie waar ik helemaal in ...
4
4
Public

Blog; Het Jaar van Vlinnie

Op Facebook word ik op dit moment dood gegooid met berichten van me vrienden met het was een geweldig jaar! Bedankt dat jullie er onderdeel van zijn geweest. Daaronder een foto die je kan open waarna er meerdere foto’s of plaatjes staan die jij dat jaar gedeeld hebt. Hier en daar met een greep uit teksten die je op je tijdlijn...
10
13
Public

Blog; Ik ben dankbaar.

Heb je goede wensen ben je omringt door mensen gaat het even wat minder is niemand meer te vindenWoorden die voor mij keer op keer weer harde werkelijkheid lijken te woorden. Als het goed met me gaat en ik heb me hoofd onder controle dan is iedereen er voor me. Gaat het wat minder staan ze nog steeds voor me klaar. Maar zodra ik...
8
11
Public

Blog; Dj Vlinnie op de radio.

Al tijden probeer ik van me af te schrijven om mijn hoofd leger te krijgen. Aan de stapel onafgemaakte blogs en gedichten te zien was elke poging tevergeefs en haakte ik voortijdig af. Maar was het wel tevergeefs? Het heeft me heel wat uren in me hoofd extra gekost, waarin ik leek te gaan verdwalen. Ik deed mijn uiterste best om...
2
10
Public

Blog; Achtervolgd door het verleden.

Het leven maakt je, dat is me de laatste tijd wel duidelijk geworden. In de jaren dat ik hier op aarde leef heb ik al heel wat mee gemaakt. Vraag me niet hoe maar elke keer lijkt mijn verleden zich te blijven herhalen. In de loop der jaren ben ik gaan leren om van me zelf te houden en ik leefde voornamelijk op mijn gevoel. Ik kw...
4
9
Public