Zuid Afrikaans??

Je zal me al wel eens iets over Kaap zien schrijven als ik een plaats wil benoemen waar we soms gaan vissen. Vandaag had ik mensen aan boord waarbij Kaap ook bekend in de oren klonk. Maar dan aan de andere kant van de wereld waar ze vandaan kwamen. Ze waren hier op vakantie om eens naar het heldere water te komen kijken.Blijkbaa...
0
0
Public

Forrelputteke??

Het is niet omdat er niets op de log verschijnt dat wij niet gaan vissen! Het probleem is soms dat ik blijkbaar de uren verkeerd begrepen heb wanneer er hier vis word uitgezet in onze grote vijver.......... Ron had vorig jaar met me meegeweest en had een mooie wahoo kunnen vangen in het voer. Als ik de foto en het verhaal nog ee...
0
0
Public

Voorstellen

Zoals jullie konden lezen in Het leven op Curaçao is mijn vader een visser. En hij schrijft heel vaak over zijn visvangsten. Dus ik dacht misschien is het wel leuk om het met jullie te delen. Hij is hiermee begonnen IN 2005 het is dus niet mogelijk om ze hier allemaal op zetten. Wel zal ik elke keer als er een nieuwe is het hie...
0
0
Public