Ik heb een korte tijd geleden mijn boek 'Victorieus' geruild met het boek van Arinka Linders, MaatSCHappIJN. (Ik geniet van deze twee titels naast elkaar, twee boeken vol zieke geesten dat zie ik toch wel degelijk als overeenkomst) Ik heb inmiddels haar boek gelezen en enorm genoten van haar bekende twitsen. Aan het einde van he...
9
6
Public
door Kirsti
22/05/2014 15:47
http://www.thesword.nl/boekrecensie-victorieus Leeservaring: 4.5 / 5 stars Een spannende thriller waarin een hoop herkenbare emoties besproken worden. Kirsti heeft hier een mooi beeld geschetst. Het verhaal gaat over Diana een moeder en huisvrouw die na haar scheiding op brute wijze wordt misbruikt door een online date die zijn ...
9
6
Public
door Kirsti
07/11/2013 15:20
Heerlijk om reacties te ontvangen op je boek. Uit elk verhaal valt te leren. Er volgen er later meer. Door Chris Verboven. Mijn recensie "Victorieus" Geprepareerde wraak op eeuwige jachtvelden.Auteur : Kirsti HadderinghISBN: 978-94-6217-039-1 Alleenstaande moeder, Diana, is na haar echtscheiding volledig de pedalen kwijt. Ze wor...
16
3
Public
door Kirsti
13/09/2013 10:51
Boektrailer op Youtube Lange tijd hebben jullie me kunnen volgen met korte verhalen, proëza, gedichten en artikelen. Een tijdje ben ik hier al stil. Druk met andere projecten. De meeste tijd gaat zitten in het stabiliseren van een samengesteld gezin ook nog op twee plekken. Het geluk gevonden en genietend daarvan in het nu. Maa...
67
37
Public
door Kirsti
13/09/2013 10:36
Mijn boek vordert gestaag, maar wanneer is het af? Wanneer is het goed genoeg? En dan? Ik ben stil op Xead maar met reden, hoop dat jullie geduld met me hebben en me niet vergeten. Mijn boek Mijn boek wordt dikker en dikker. Het zal er geen van driehonderd bladzijden worden en met reden. Ik schrijf in een stijl die in mijn ogen ...
30
28
Public
door Kirsti
13/09/2013 10:36