Het dagboek van een student 2.

'Mag ik ook eens? ' vroeg de rosse jongen met de sigaret in zijn handen. Hij lachte schel en blies een rookbel. Hij lachte naar me en keek me aan met die mooie blauwe kijkers van hem. Blozend kreeg ik het potje terug in mijn handen gedrukt en repte ik naar mijn plaats. Het blikje dat ik uit mijn tas nam voelde koud aan in mijn h...

Dagboek Van Een Student 1.

Ik bibberde. Het was al koud buiten, maar niet koud genoeg om niet meer buiten te komen. En ik had het beloofd natuurlijk. Ik stapte goed door want ik was op zich al te laat. De groep zou ook niet op me wachten. Ik ben niet bepaald de meest populaire persoon moet je weten. De koude beet in mijn neus en ik passeerde een vriend va...

Mijn nacht met een rockster #6

Ik schudde mijn hoofd. De camera in mijn handen liet beelden van een 'ik' zien die ik nog nooit zag. Helemaal uit de bol aan het gaan in een café, op de foto met een man die ik niet ken. Een kleedje dat ik nog nooit zag - maar me wel behoorlijk goed stond, ik op een plastic paard, ik op de luchthaven van Deurne met een plastic ...

Mijn nacht met een rockster #5

Voor de rest van het verhaal : volg of bekijk de zilla. ____________________________________________________________________________________ Ik schrok me een hoedje! Uit de kast kwam een kleine halfnaakte jongen gekropen. Hij stond bijna direct op zijn voeten en holde naar de badkamer. Ik plofte ongelovig neer op de zetel om te ...

Mijn nacht met een rockster #4

Lees #1 Lees #2Lees #3 Ik trok ongelovig de gordijntjes weer toe en duwde ze met een enorme kracht voor zo'n katerachtig meisje weer open. Gadver. Waar ben ik? Ik keek naar het plein onder me. Met een kleine ruk kreeg ik het raam open en hoorde ik het geroezemoes van de stalletjes en kraampjes op het plein. Koopmannen prezen hun...

Mijn nacht met een rockster #3

Lees #1Lees #2 Kloppende koppijn en een plots geluid wekte me uit mijn comaslaap. Mijn mond was droog en ik snakte naar water. Ik rekte me uit en deed mijn ogen open die zich nog moesten aanpassen aan het licht in de kamer. Wat een kater, man. Ik rekte mezelf uit en mijn hand raakte vlees. Mijn hart begon sneller te slaan en ik ...

Mijn nacht met een rockster #2

Lees deel 1 Het bier liep door mijn schorre keel. Ik ben zenuwachtig geweest voor niets, dacht ik nog bij mezelf. Alles is goed gegaan. Ik keek de man die tegenover me zat aan. Hij lachte flauwtjes. Een kleine klop op de deur vroeg om zijn aandacht. 'Dat zal de rest van de band wel zijn!' verklaarde hij opgewekt. Ik zette mijn p...

Mijn nacht met een rockster #1

Ik draaide de pen voor me uit starend in mijn haar. Zo moeilijk kan het toch niet zijn om enkele vraagjes op een blad papier neer te pennen. Toch leek het allemaal niet zo vanzelfsprekend. Wanneer je een interview opstelt gaat er vanalles door je hoofd : is die vraag wel goed genoeg, heb ik geen fouten gemaakt, wil hij hier wel ...