Burn out

Heart is lauhging and asks ego how are you feeling? Ego answers...am not feeling so wel..i think i have a... burnout!
10
1
Public

Zijn het de laatste stuiptrekkingen?

Zullen het de laatste stuiptrekkingzijn voor de nieuwe tijd aanvangt? Het gevoel van eenzaamheid afgewisseld door het gevoel verbonden te zijn? Ansgt te voelen afgewisseld door in vertrouwen te zijn…Ik heb me misschien wel te lang en te veel druk gemaakt om de kleine kiezels in plaats van de grote stenen. Denkende dat daar mij...
17
12
Public

Ik heb geen zin meer te doen alsof ik mijn denkbeeld ben

Jarenlang heb ik gelooft. Jarenlang heb ik gedacht …dit ben ik. Ik geloofde mijn denkbeeld dat ik niks waard was, niks voorstelde, niks kon, het niet waard was om naar te kijken. Ik voelde me alleen. Als klein meisje was ik een dromer en begreep de wereld niet. Ik baseerde mijn bestaan op angst en onzekerheid, voelde me dom en...
19
15
Public

Verstoppen werkt niet meer

Neem jij het maar van me overIk schiet de mist in, wil me verstoppen in mijn grijze massa. Ik zeg hiermee ; neem jij het maar van me over want ik kan het niet. Mijn levenlang verstop ik me en heb ik mijn leven in handen gelegd van mijn denken. Het voelt alsof ik nooit volledig geboren ben en al die tijd een deel van me is achter...
2
0
Public