Charley the man

Het gele gevaarte..... Dit is een hoofdstuk uit het eerste boek van Charley. Zijn tikfouten zijn te vergeven, aangezien hij als kater natuurlijk nooit taalles heeft gehad. Vandaar ook zijn nogal vreemde uitdrukkingen die je hier regelmatig in zijn verhalen tegenkomt. Maar de humor staat voorop. Laat dat geen bezwaar zijn. Het wa...
7
2
Public

Leugens van charley

Het gele gevaarte..... Wil je lachen? Ik heb Leen een kunstje geflikt, nou man, dat was even een drama in pocketformaat. Maar gelachen dat ik heb. Zal het even vertellen. Je weet dat alles wat leeft, groeit en bloeit, daar moet je van Leen gewoon van af blijven, lekker met rust laten. Dat doe ik meestal wel trouw, alleen dan als...
20
6
Public

Charley the man

Eraf gedonderd...Mama Leen is van de trap gedonderd. En dan bedoel ik echt finaal alle vijftien treden als een tornado naar beneden. Ik hoorde en zag haar aankomen, dus ik rende snel naar de kamerdeur om de klap af te wachten. En die klap die kwam. Kanonne, wat kwam die hard op de houten vloer terecht zeg. En gelijk mamma Claudy...
20
15
Public

Charley in het bos

KENNIS GEMAAKT MET JAKKO Al die bladeren die hier nu naar beneden vallen zijn een gymnastiekoefening voor mij, wil je niet weten. O je wilt het wel weten! Nou vooruit dan maar ik ben ook de beroerdste niet. Sinds de zomer hier voorbij schijnt te zijn en ik toch de zon nog regelmatig op mijn bolletje voel, worden de bomen eigenli...
20
4
Public