Het leven is bijzonder !:)

Soms begrijpen mensen niet wat het leven is. Dus ik leg het dan uit met dit gedicht dat het leven heel bijzonder is!! groetjes van Regenboogvlinder! het is toch bijzonder. hoe je als het leven begint als een baby. en dan groei je op tot een mooie peuter. en leer je veel ding je leer praten en tekenen lopen en zingen. dan word je...

De grootste gevaar voor de dieren!!

ik hoor vaker over dieren dat ze dood worden geschoten dat moet echt stoppen mensen zijn de gevaarlijkste voor hun omgeving apen worden dood geschoten of bossen worden weg gehaald neushoorns worden gedood voor hun hoorn olifanten word voor hun slagtanden gedood. ik hoorde van mama dat ze wilde paarden willen neer schieten in Ame...

Een band met dieren!!:))

Wat als je geen vrienden had? Hoe zal je het vinden als mensen niet met je willen om gaan of niks met je te maken hebben. Wat zal je dan doen als je zo eenzaam bent, en je voelt je allen . Neem dan een dier dan ben je gelukkig . Met dieren kun je gevoelens delen . Dat heb ik ook wel eens meegemaakt als niemand . Mij aandacht gaf...

Vrede op aarde!

ik zie hoe mensen met elkaar omgaan we doen der allemaal aan mee! er zal nooit vrede komen in het hart van de mens mensen doden dieren en elkaar we hebben het allemaal in ons zitten het is echt erg hoe we soms met elkaar omgaan en onze omgeving!! hoop dat er ooit liefde zal komen dat we goed met elkaar omgaan goed voor dieren zi...

Af scheit van binky!

Afscheid van Binky!! Op een avond was gebeurde het. Dat Binky kwam overlijden. Het deed pijn in mijn hart, en nu ga ik vertellen wat er was met gebeurt, op een zondag avond toen mama en ik met de hamsters aan het knuffelen was en we alle hamsters in de grote kooi 10 minuten mochten spelen. Toen jojo was gewest ging mijn hamster ...

De goden wereld!!:)

De goden wereld. Toen Julia er nog niet was waren de goden van de liefde aan het wachten op vrede in hun wereld. Maar dat duurde best wel een lange tijd voor dat ze bij het liefdesvolk konden horen, hoe kwam dat? Het volk wachtte al zo lang op vrede , om dat er Altijd oorlog tussen hun was. Ruzie met de andre goden, die goden he...

Kaarsjes voor Parijs

Kaarsjes, kaarsjes, in de nacht dit had ik echt niet verwacht.​ kaarsjes in de nacht branden voor verdriet voor Parijs, kaarsjes in de nacht. ik leef met mensen mee die verdriet hebben, Voor de slachtoffers vind ik echt erg de mensen die zijn omgekomen. brand ik voor hun een kaarsje met mijn hart vol van verdriet voor de mense...

Het afscheid gedicht voor tifty!!!

Mijn hart brand om dat tifty. Is gestorven en dat deed mij pijn. Mijn hart brand om dat het een engeltje was. Mijn hart brand om dat mama gek op haar was. Mijn hart brand als een kaarsje voor tifty. Ik hou ook van jou, dag lieve tifty veel geluk!! regenboogvlinder.

Bello mijn lieve puppie!:)

Bello mijn lieve hondje. Zondag toen het avond was zijden de mensen dat we de puppy mochten op halen. Toen papa onder weg naar huis was sliep de puppy in mijn zus haar handen ze had hem op schoot. Toen ze weer thuis waren ging de puppy in de Bens, ik sliep in mijn bed toen kwam mama in mijn kamer. Toen werd ik waker van haar om ...