Wie is Christiaan Huygens ?

Christiaan Huygens Wie is Christiaan Huygens en het gezin Huygens Christiaan Huygens: Vooraanstaande Nederlandse wis- natuur- en sterrenkundige , uitvinder en schrijver van vroege sciencefiction. Hij was 1 van de leidende figuren van de zeventiende eeuwse wetenschap. Jeugd van Christiaan en het gezin Huygen Vader en moeder van C...
3
3
Public

Wat is het Hindoeïsme ?

Een stukje geschiedenis HindoeÏsme HindoeÏsme is geen zelf-gekozen begrip, voor de Indiase religie ( s ). De oorspronkelijke betekenis van 'Hindoe' was geografisch bepaald, die gaat terug op de naam van de rivier Indus, die in Perzisch Sindhu heet. Mondeling verspreid de het begrip 'India' zich naar Perzische, Griekse, Latijns...
4
6
Public

Ver van ons

Ver van ons Dit gedicht heb ik geschreven toen ik een relatie kreeg, voor mijn vriendin en mijzelf. Het is een kort gedicht, mijn vriendin vondt het mooi. ver van ons Ver van ons Jij en ik wandelen langs het strand jij en ik dwalen verder weg jij en ik blijven staan spontaan zeg jij kijk om je heen jij en ik zijn alleen Ver weg ...
12
6
Public