Kan je van een adoptie kindje net zo veel houden als van je eigen vlees en bloed?

De vraag die ik mijzelf de laatste tijd vaak stel. Omdat het voor ons niet mogelijk is om zelf zwanger te raken hebben wij onszelf de vraag gesteld of het mogelijk is om van een adoptie kindje net zoveel te houden als van je eigen vlees en bloed. Voor mijn vriend was dit direct duidelijk. Ja natuurlijk, je voedt het op als je ei...
24
7
Public

Van een gezonde jonge vrouw,naar maandenlang op de bank!

Wat een hoofdpijn. Na een normale werkdag voel ik me niet zo lekker, beetje hoofdpijn en wat duizelig. Even snel een paar paracetamolletjes en ik kan er weer tegen aan dacht ik. "s Avonds maar vroeg onder de wol gegaan want de hoofdpijn wil nog niet echt zakken. En die duizeligheid maakt het televisiekijken ook niet echt makkeli...
19
7
Public