Madurodam... mijn recensie

Vandaag zijn mijn moeder en ik met Thijs naar Madurodam geweest. Inderdaad, mijn moeder had dit plannetje al meer dan 5 jaar, en precies als wij gaan moet natuurlijk de grootste stroomstoring ooit plaatsvinden. Maar goed, na uren extra reizen (met een haringen-in-de-ton-effect van de bus) kwamen wij eindelijk aan. Madurodam! Het...

Hoe overleef je als single... Koninginnedag?

Single en Koninginnedag. Gaat dat samen? Ja hoor, prima! Heb ik vandaag maar weer bewezen. Ik heb mijn jas aangetrokken en ben naar het centrum van ons dorp gelopen. Daar de markt over gelopen, en wat leuke goedkope games en DVD's gekocht. Ook heb ik nog even een praatje gemaakt met oud-collega's die ik toevallig tegenkwam en me...

Nieuw pannenkoek restaurant!

Het bestaat pas sinds kort, maar voor mij en mijn zoontje Thijs was het de eerste keer. Een bezoek aan een nieuw pannenkoek restaurant in ons schilderachtige dorp. Het is, heel slim, in hetzelfde gebouw gevestigd als de bioscoop. Dus je kunt als je wilt een filmpannenkoek nemen ha ha... Maar goed, wij gingen er vandaag alleen vo...