De ontmoeting met mijn tweelingziel

Wat is een tweelingziel verbinding. De eerste keer dat ik hoor over tweelingzielen hoor is rond 1995. In die tijd leerde ik iemand kennen. Hij was 18, ik was 35 gescheiden en had drie kinderen in de leeftijd van 13-6-5. Nog druk bezig in de zoektocht naar mezelf had ik wel iets anders aan mijn hoofd dan me te verdiepen in de ter...
46
8
Public

Ontmoeting met mijn tweelingziel in Toronto

Wat de tweelingzielen ervaring voor veranderingen aanbracht in mijn leven. Wat begon eind 2008 met een innerlijk impuls van het aanvragen van de echtscheiding, en mijn reis naar Montpellier, zie hiervoor de andere artikelen in de tweelingzielen zilla kreeg zijn vervolg in 2009. Daar mijn Dragon ( de naam die ik mijn tweelingziel...
37
6
Public

Opnieuw is er een tweelingzielverbinding

Voor de derde keer ontmoet ik mijn tweelingziel in dit leven. Wat dit voor mij betekent, welke veranderingen er plaatsvinden beschrijf ik in dit artikel. In mijn artikel http://www.xead.nl/de-ontmoeting-met-mijn-tweelingziel beschreef ik al hoe mijn eerste ervaringen waren met mijn tweelingziel. Na die ervaringen van de ontmoeti...
41
12
Public