Egbert Dijkhuis genomineerd voor BUMA.nl Award.

En daar ben ik, als bouwer en beheerder van zijn website, best een beetje trots op.www.egbertdijkhuis.eu De Ermelose zanger Egbert Dijkhuis staat in de finale tijdens Buma.nl, met zijn eigen geschreven nummer: "De echte ware vrouw". Het Buma.nl festival is het festival voor Nederlandstalige muzikanten. Die finale is op 14 septem...
4
3
Public

Te heet voor seks...

11 July 2015 door Jack Hage Sr. in Gedichten & Poëzie Heet... door 't effect van zweet een natte reet! vooral niet bewegen dan kom je 't zweet weer tegen rustig zitten werkt 't best maling aan de rest veel water of een potje bier 't is zelfs te heet voor... seksplezier! Vind u deze uitlating te grof misschien? Probeer 't ui...
10
13
Public

Voorlopig geveld door....

....een virus en een bacterie! Met andere woorden: ZIEK. Tot later dan maar.
11
9
Public

De zomertijd begint op de zondag 29 maart.

In het laatste weekend van maart, dus dit weekend van zaterdag op zondag, worden de klokken om 02.00 uur ’s nachts een uur vooruit gezet. Wie dat gaat doen weet ik niet, u hoeft daar in ieder geval NIET voor op te blijven.
11
16
Public

Forse stijging VVD in peiling.

Dat valt op te maken uit de donderdag gepubliceerde Ipsos Politieke Barometer van deze week onder 1.094 stemgerechtigde Nederlanders. Ik vraag mij altijd weer af: ‘Onder wie houden ze toch altijd deze peilingen?’ Volgens mij moet de tekst luiden: Dat valt op te maken uit de donderdag gepubliceerde Ipsos Politieke Barometer v...
7
15
Public

Even een (verplichte) Plazilla stop!

Sorry mensen, jullie zullen mij voorlopig niet veel op Plazilla zien (of lezen). Mensen met (inkleur) opdrachten hangen aan mijn broekspijpen. Toch maar goed dat ik een brede riem om de broek heb zitten, anders zou die 'zwart-wit' afzakken. Dus,....een stukje schrijven zit er voorlopig niet in. Een heel fijn weekend allemaal, en...
12
14
Public

Ik ben er even niet......,

...want ik heb kakelzand in mijn oren, strooiletters in mijn mond en de gekke zinnenkoorts in mijn hoofd. Verder gaat alles goed (denk ik).
19
11
Public