Universum in mij

Universum Het universum in mij…alsof ik plotsklaps de diepere betekenis ervan zie. Hoe stiller het word in mij hoe meer ik in staat ben om het te zien. Wij mensen hebben een ego en een hart….het ego laat ons zoeken terwijl ons hart alwetend is. We zoeken onze hemel op aarde en zijn bang voor de hel, bang om veroordeeld te wo...
12
5
Public

Komisch vermaak

In het begin voelde ik strijd en lijden, gekweld door demonen leide ik mijn slachtoffer bestaan. Ben gegaan door duisternis en hel en geloof me, ik heb gertacht te vluchten uit de hel, bang verteerd te worden door het vuur.. niet beseffend daarmee op te rekken mijn energetisch elastiek om vervolgens in volle vaart gekatapulteerd...
7
4
Public

Mijn vriendin is een aard(b)engel

Mijn vriendin is een aard(b)engel. Mijn vriendin is zo menselijk als je je maar voor kunt stellen en toch is ze een engel. Ze heeft zoveel liefde inzich, ze is krachtig, ze is wijs , ze is helder en ze is mooi. Ze is iemand om wie je niet heen kunt, iemand die je niet niet kunt zien. Ze is iemand die je spiegelt, ze is iemand di...
20
22
Public

Nu ging het anders

Nu ging het anders. Mijn hart doet pijn..ohh zo’n pijn. Het beneemt me bijna mijn adem, het snijd als een mes door me heen. Jij zit tegen over me, je ziet het niet maar van binnen huil ik mijn verdriet. Ik luister naar je verhaal en het is dat er te weinig tijd is …. zou je zo graag willen laten zien mijn tranen van verdriet...
17
10
Public

Oooow mijn GOD

IK sta op een berg genietend van het mooie zicht, zie naderen een enorme hand. In het niets is er iets. Het plaatst een zaadje in mijn hart… en als donderslag bij heldere hemel, Geraakt door de bliksem ontvlam ik in woede… Schreeuw het uit, Want ow wat doet het pijn. Boos …zo boos, ik wil niet heen naar herinneringen van p...
15
8
Public

Ze is als een schatkist

Ze is als een schatkist, een oester waar zoveel kostbaars in zit verscholen. Ze kan alleen open van binnen uit. Velen zien en begrijpen haar niet. Ze zoeken naar de opening…eerst tasten ze geduldig en voorzichtig af. Maar na een tijdje en als het steeds niet lukt raken ze gefrustreerd….ze gaan zoeken. Eerst dichtbij en dan s...
10
6
Public

Ik deed niks

Ik doe niks en toch heel veel, want in dat niks doen ontvouwt zich het inzicht. De ontmoeting met mezelf en weer is daar spontaan die lach. Een gevoel van innerlijk weten en een wereld zo groot. Ik was teleurgesteld. Hoop, begrip en verlangen werden steeds op de proef gesteld. Ik voelde mijn grens en het enige wat ik wist was…...
15
5
Public

In het donker heb ik mijn licht gevonden

Bang in het donker.... Ogen open of dicht het maakt geen verschil, En toch ik ervaar het als een wereld van verschil, Het voelt zelfs anders....ademhalen in het donker, Ik tast in het donker en ervaar een onveilig gevoel, Ik kijk maar zie niks, het is zo donker om me heen en zo donker in me, Ik voel me bang en het voelt zo raar ...
15
7
Public

Gesprek van ziel tot ziel

Terug geworpen op mezelf, Werd ik, keer op keer, Ik zie mij door jou, Jij sprak tot mij, Met je ziel en zonder woorden, mijn muur brokkelt af Ik voel me naakt, Steeds meer en meer, Verschijnt mijn ziel, Stralend van licht, Krachtig en vlammend, Vol energie In een nieuwe wereld, Open ik mijn ogen, En kijk om me heen, In een ander...
12
4
Public