Schrijven voor niets

Soms twijfel ik maar ja ik schrijv voor hobbie soms ik merk dat ik krijg niet veel lezers. Heeft dat te maken met verhalen dat ik schrijf, of mensen worden beu van mijn verhalen, dat weet ik niet maar als dat zo is ik heb en groot probleem. In het verleden had ik meer lezers, zelfs reacties gekregen, maar nu zelfs minder of wein...
12
1
Public

Ieder van jullie en bijzondere plek in mijn hart

Ik will jullie iedereen bedanken voor jullie fellicitaties betreft mijn verjaardag van vandag. Dus nu weet ik wie mijn beste vrienden zijn, bedankt voor jullie warme wensen en fellicitaties. Tot nu toe ik heb meer dan 47 felicitaties ontvangen van vrienden maar ook van jullie ik heb paar gelezen, dus in manier wou ik jullie beda...
6
6
Public

1000 ARTIKELS PARTY TIME

Mijn 1000 ste artikel dames en heren. Komen nog bij zonder zorgen. Ik schrijf jullie lezen , leuk te doen en nieuwe mensen leren. Bedankt , voor jullie steun en reacties tot nu toe. veel warme groeten
4
1
Public

Wat is Talsay nu

Ik heb gezien dat nu wordt tallsay of zoiets in plaats van plazilla. Wat is veranderd, ga ik nog steeds mijn artikellen plaatsen op plazilla of is nu Tallsay of zoiets. Blijft nog steeds de manier van schrijven , zelfde of wordt volledig de site veranderd. Ik ben gewoon met plazilla. veel groeten
3
6
Public

Welke sigaretten roken mens

Ik zou graag weten welke soort sigaretten jullie smoren. Ik wil graag weten, ik persoonlijk rook blauw Winston. Sommige van jullie misschien rrod Marlboro, of zelfs Wit Marlboro. Andere mensen in jullie families, kan zijn Kent, Lucky Strike, Belga, Stuywesant of zoeits, Pall Mall, L/M etc. Ik zou nog graag weten welke is lichter...
2
2
Public

Door te schrijven ken ik mensen

Ik ben nu al lang bij plazilla , en ik heb en gevoel dat ik ken iedereen van jullie door jullie artikels. Ik ben zo blij dat ik heb deze manier gevonden om meer mensen te leren kennen. En ik heb dat op plazilla gevonden, ik ken niemand van jullie nog niet persoonlijk maar , ik ben heel blij dat ik heb jullie leren kennen. Maar n...
10
6
Public

Merry Christmas and a Happy New Year

Aan iedereen en beste wensen gewenst voor het jaar 2016. Ik wens ieder plazilla vriend en vriendin en zalige feestdagen , gezondheid, veel liefde, veel geld voor de jaar 2016. Geniet van mijn beste vrienden, zorg voor uw eigen en uw familie, want gezondheid is alles in het leven nadien de rest komen van zelf uit. We zijn toch me...
3
5
Public

My love for this website

I love plazilla, I `am having a great time writting and publishing my stories. What can i say i am having a ball. i am writting this artikel, in english because i would like everybody to know that i still think , that people like mee are having a great time and met a beautiful people . Till now i have written 94 artilels or stor...
6
1
Public