Link gedeeld door Thalmaray
Recensie: Tini- El gran cambio de Violetta (2016) - Tallsay.com
https://tallsay.com/page/4294980348/recensie-tini-el-gran-cambio-de-violetta-2016
Tini is de titel van een recente Disneyfilm die zich richt tot een speciale nichemarkt. De multimediamachine Disney is nu veel meer dan de animatiefilms ...
0
0
Public
door Thalmaray
20/07/2016 20:05
Link gedeeld door Thalmaray
Jia Jia: de robot godin - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/jia-jia-robot-godin/
Jia Jia is de meest humaoïde robot in de wereld die blijk geeft van een ongezien realisme en onbegrensde mogelijkheden, een echte Robot Godin.
Jia Jia is de naam van de meest realistische humanoïde robot in de wereld. De voorstelling van deze artificiële mens in Het Summer Davos Forum in Tianjin, China was dan ook een overweldigend succes.
2
0
Public
door Thalmaray
17/07/2016 13:16
Link gedeeld door Thalmaray
Tony Luciani – fotografische interactie met zijn moeder van 91 - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/tony-luciani-fotografische-interactie-moeder-91/
Tony Luciani overbrugt de generaties dankzij zijn kunst tussen hemzelf en zijn 91-jarige moeder wat resulteert een ontroerende foto's.
Tony Luciani heeft een sublieme manier gevonden om de relatie met zijn 91-jarige moeder kracht bij te zetten. De kranige dame kan niet zo goed meer voor zichzelf zorgen en is aangewezen op haar zoon: een Canadese-Italiaan die ook haar mantelzorger is.
3
2
Public
door Thalmaray
13/07/2016 14:24
Link gedeeld door Thalmaray
Emanuele Dasciano modern hyperrealisme in Renaissancestijl - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/emanuele-dasciano-modern-hyperrealisme-renaissancestijl/
Emanuele Dascianor maakt hyperrealistische portretten met een duidelijke Renaissance ondertoon die aantoont dat klassiek eeuwig charmeert.
Emanuele Dasciano is blijkbaar iemand met nostalgie naar de Renaissance. Als een kind van zijn tijd beoefent hij hyperrealistische technieken om prachtige kunst weer te geven maar met duidelijke elementen naar de gouden tijd van de historische kunst.
2
1
Public
door Thalmaray
01/07/2016 18:26
Link gedeeld door Thalmaray
Chino Otsuka: fotografisch tijdreizen - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/chino-otsuka-fotografisch-tijdreizen/
Chino Otsuka slaagt er in via Photoshop om zichzelf te integreren in jeugdfoto's naast haar jongere versie, fotografische tijdreizen.
Chino Otsuka is een fotografe die dankzij Photoshop probleemloos lijkt te kunnen reizen door de tijd, namelijk naar haar eigen verleden. Het is altijd een favoriet sciencefiction thema geweest om terug in de tijd te reizen om zichzelf te ontmoeten. Zij nam het concept over in de fotografie.
3
2
Public
door Thalmaray
27/06/2016 18:00
Link gedeeld door Thalmaray
Het Moddermensen Festival - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/het-moddermensen-festival/
Het moddermensen festival in het noorden van de Filipijnen is een vreemd katholiek ritueel die Johannes de Doper eert voor een mirakel tijdens WO II.
Het moddermensen festival lijkt op een slechte benaming voor een horrorevent, maar niets is minder waar. Eigenlijk is het een ritueel in het noorden van de Filipijnen waar men Johannes de Doper eert op 24 juni in Biblicat een klein dorp in de top van de eilandenstaat.
3
1
Public
door Thalmaray
24/06/2016 18:56
Link gedeeld door Thalmaray
Wesley Mann en de Redneck Yacht Club - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/wesley-mann-en-redneck-yacht-club/
Wesley Mann fotografeert The Redneck Yacht Club een gigantische bijeenkomst van een Amerikaanse subcultuur die alle clichés over hen eer aan doen.
Wesley Mann verlegt grenzen met zijn baanbrekende series Yacht Club. Zijn reportage over de Redneck Yacht Club is zowel verbazend als een bevestiging van alle clichés die wij Europeanen hebben over de Amerikanen
3
3
Public
door Thalmaray
23/06/2016 18:10
Link gedeeld door Thalmaray
Donald Trump in Japanse Trumpmania - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/donald-trump-japanse-trumpmania/
Donald Trump geparodieërd door Mike Diva in een Japans You Tube filmpje/commercial waar de draak wordt gestoken met de republikeinse genomineerde.
Donald Trump een meer controversiële presidentskandidaat voor het hoogste ambt in de Verenigde Staten zal moeilijk te vinden zijn. Trump is net als een ingewikkeld gastronomisch gerecht je bent voor of radicaal tegen. De man mag dan nog omstreden zijn, het is wel iemand die bewijst dat alles mogelijk is zolang je er maar naar t...
4
11
Public
door Thalmaray
20/06/2016 12:51
Link gedeeld door Thalmaray
De zwarte eieren van Owakudani - Thalmaray.co
http://thalmaray.co/zwarte-eieren-owakudani/
De zwarte eieren van Owakudani zijn uniek in de wereld door hun zwarte eierschalen als gevolg van een kookbad in vulkanisch water.
De zwarte eieren van Owakudani zijn een Japanse gastronomische delicatesse. Owakudani verwijst naar een regio die ook bekend staat als “The Great Boiling Valley” en is een grote vulkanische ketel die 3.000 jaar geleden ontstond door de eruptie van Mount Hakone. Die explosie was zo krachtig dat het gebied nog altijd vulkanisc...
3
1
Public
door Thalmaray
18/06/2016 19:14