Je suis er klaar mee

De woorden komen nog wel. Maar nu niet. Ik geef even het woord aan een boze Franse moslim die wat zinnigs te zeggen had, vlak na de aanslagen in Parijs, vorig jaar:http://www.dumpert.nl/mediabase/6697634/f841a94d/franse_moslim_is_er_klaar_mee.html

Ik neem afscheid want ik heb nu een mooiere hobby

Ik heb geen keuze. Ik moet wel afscheid nemen. Ik heb nu een veel mooiere hobby. En dat is de schuld van Plazilla. Het is niet anders. Een virtuele snoepwinkel Het spijt me, maar ik kan niet anders Ik heb het toch jaren volgehouden. Ondanks een korte afwezigheid in de eerste maanden van 2013, waarna ik onder een pseudoniem waara...

Een social media-achtige losse flodder

Deze losse flodder vernietigt zichzelf waarschijnlijk binnen een paar dagen. Of toch maar niet; het blijft blijkbaar actueel. Nederland op zijn smalst Religieus geweld teistert vele landen De meest strenge interpretatie roeptoetert het hardst Ondersteund door kalasjnikovs, bommen en granaten Vrouwen en kinderen in slavernij verk...

Facebookfraude met slachtoffers van Malaysian Airlines MH17

Er bestaan valse Facebook-pagina's, door oplichters aangemaakt op naam van slachtoffers van Malaysian Airlines MH17, met als doel het opstrijken van advertentiegeld. Een walgelijke vorm van lijkenpikkerij. De een zijn dood is de ander zijn brood Want waarom zou je hard werken voor je geld? Ik las vandaag in de online-edities van...

Pure schoonheid van Bonnie St. Claire

Ze werd uitgelachen en door het slijk gehaald. Haar gevecht met drank, haar score bij de Nationale IQ-test. Een artiest die niemand meer serieus nam. Maar is dit wel terecht? De ingetogen schoonheid van “I won’t stand between them” De aantrekkingskracht van de schandpaal Soms schaam ik me ervoor dat ik Nederlander ben. Nie...

Een hoax met profielfoto’s van giraffen op Facebook – Laat je niet bang maken!

Een raadsel op Facebook. Heb je het fout, verander dan je profielfoto in dat van een giraf. Maar pas op! Dan sluipt er een virus naar binnen! Of je geeft Anonymous toegang tot je gegevens! Klopt dit? Nee hoor, het is gewoon weer een hoax. Steek je nek niet te ver uit, giraf! Een grappig raadsel Er is een raadsel dat nu al een pa...