Weeblad 2

ik ben volgens mij gehackt. maar ja en hierkomt het blabla..... er komt een nieuwe zilla over games en zo ik weet daar niks van, maar mijn broer gaat het runnen. dus later kijkers..... of lezers dit is binnen 20 sec. geschreven.

Weekblad 1

elke zaterdag een nieuwe werkstuk en/of spreekbeurt. Uw kunt op aanvraag een onderwerp kiezen, het liefst bij reactie's. alvast bedankt

Olympische spelen

Voorwoord Ik hou mijn spreekbeurt over de Olympische Spelen omdat ik altijd naar de Olympische Spelen kijk op tv. Zelf vind ik de winterspelen het leukste, omdat ik de sporten zoals : skien, snowboarden, schaatsen, bobslee, curling en nog veel meer erg leuk vind. Het was ook makkelijk om het over de Olympische Spelen te houden o...

De titanic

Inleiding Ik hou mijn spreekbeurt over de Titanic, omdat ik er veel over kon vinden. Ik heb de informatie uit boeken en van internet. Ik heb ook de film gezien en daar laat ik straks ook een stukje over zien. Ik zal nu even de hoofdstukken voorlezen. Hoofdstuk 1 de bouw Hoofdstuk 2 de ramp Hoofdstuk 3 de redding Hoofdstuk 4 de v...

Het heelal

Inleiding Ik heb dit onderwerp gekozen omdat ik het leuk vind en omdat ik de planeten, de aarde, de maan en het hele heelal mooi vind. En ik heb hele mooie plaatjes. Toen we op vakantie waren in Drenthe zijn we in een sterrenwacht geweest dat was heel erg leuk. Inhoud Hoofdstuk 1 : Hoe ontstaat Hoofdstuk 2 : Het heelal Hoofdstuk...

De dino

INHOUDSOPGAVE INLEIDING WAT IS EEN DINOSAURIËR? 3. WANNER LEEFDEN DE DINOSAURIËRS? 4. WAAR LEEFDEN DINOSAURIËRS? 5. HOE LEEFDEN DE DINOSAURIËRS? 6. WAAROM WAREN DE DINOSAURIËRS ZO GROOT? 7. WAAROM ZIJN ER GEEN DINOSAURIËRS MEER? 8. HOE WORDEN DINOSAURIËRS GEVONDEN? 9. SOORTEN DINOSAURIËRS 10. AFSLUITING INLEIDING Ik hou ...