(Weer) hardlopen met Evy

Na een flink aantal maanden met mijn eigen muziek gelopen te hebben, wat op zich wel fijn was, merkte ik dat ik het een beetje liet versloffen. Ik ging ongeveer maar 1 keer in de twee weken hardlopen, en dat was niet afgesproken! :-) Dus ik wilde de draad weer oppakken. Net gedaan dus. Alleen nu niet met mijn eigen hardloopmuzie...
11
15
Public

Hardlopen met Evy Gryaert (Deel II)

Tijdens mijn eerste artikel over Hardlopen met Evy was ik net begonnen met de cursus. Inmiddels heb ik vandaag les 30 (de laatste les) met succes afgerond! Nu heb ik de keuze (volgens Evy) om mij aan te sluiten bij een "atletiekbeweging", verder gaan met de training voor gevorderden (5 tot 10 kilometer) of nog even bij de 5 kilo...

Hardlopen met Evy Gruyaert

Hardlopen met Evy GruyaertBuikje Ja, net als veel mensen in Nederland krijg ik ook een uitpuilend buikje. Mijn omgeving (behalve mijn vriendin) vind het wel meevallen. Nu eet ik ook graag het laatste restje op als iedereen klaar is met eten en zit ik graag achter een stuk taart. En mijn beweging (naar het werk, 10 minuten heen e...
16
14
Public