Filmpjes van Josh

Voer bij Youtube PlazillaJosh in en je vindt snel meerdere verschillende filmpjes door mij gemaakt. Nu ook filmpjes dat ik zelf piano speel. en een door mij gecomponeerd stuk uitvoer op ws-synthesizer Over mama pauw en kuikentjes recht voor de glazen schuifdeuren van mijn woonkamer. https://www.youtube.com/watch?v=T2bth5nUa3k De...
6
6
Public

Een nieuwe omgeving voor mijn Pauwen in België (8)

Het 8e en laatste deel van de fotoreportage van de pauwen in mijn tuin. Heel leuk om te volgen vanaf deel 1 http://plazilla.com/pauwen-in-mijn-tuin--hartstikke-mooi Mijn gedachten zijn nog steeds bij mijn Pauwen Ondanks dat ik zo genoot van mijn Pauwen en de kuikentjes , ik wist dat ze niet konden blijven. In het begin toen mama...
7
3
Public

Afscheid van mijn pauwen (7)

Mijn geliefde pauw en kuikentjes waar ik zoveel van heb genoten ! Maar helaas ik kan ze niet aanhouden , straks hebben ze hulp nodig , medisch gezien , bescherming tegen ziektes , maar ook moeten ze kunnen opgroeien in een veiliger omgeving . Een buurt met minder katten e.d. ( ik denk dat het ene kuiken toch gepakt is door een k...
23
19
Public

De Pauwen in mijn tuin , opgroeiende kuikens fotoreportage (6)

De Pauwen in mijn tuin , opgroeiende jonkies Tussen de plantjes kijkt het jong om hoog . De top van de pergola is maar twee meter hoger , maar om voor de eerste keer bijna loodrecht om hoog te vliegen is toch een heel kunststuk voor een jong kuiken .maar hij zal het halen. Echte globetrotters , Mijn pauwtjes ze gaan steeds verde...
10
1
Public

Jonge kuikentjes Pauwen krijgen al kroontjes, maar O Wee ! (5)

Pauwen in vrijheid in mijn tuin " Heerlijk , elke dag geniet ik van mijn pauwen !" Het regent buiten , de deur staat open maar de pauwen komen niet binnen , , wel leuk zo dicht bij huis ! Hierboven zie je ze alle drie . Maar het besef groeit ,ze kunnen niet altijd bij mij blijven . als ze groot zijn zal er meer overlast zijn , i...
13
5
Public

Mijn pauwen met kuikentjes , en papa Pauw uit het park in Grave (4)

Prachtige foto`s van mijn pauwen en mijn kuikentjes .! De lage muur met Ezelsrug is een favoriete zitplaats voor mijn pauwen zo kunnen ze mooi over twee tuinen uitkijken , Telkens als de kuikens onder de coniferen doorkropen moest mama Pauw op de muur om ze aan beide zijden in de gaten te houden en behoeden voor gevaar Met 3 sla...
19
9
Public

Hilarisch, pauwen met 3 kuikens in mijn tuin in Grave (3)

Deel 3 kuikentjes halen toeren uit , lachen en vertederend. De eerste dag na de broedtijd ! Mama pauw had ingeleverd en reuze honger ze kwam maar een keer per dag van het nest om te gaan eten , maar toen ik begon met brood te strooien at ze een hele snee tarwebrood in haar eentje op De kuikens raakten niets aan en ik wist dat ze...
13
10
Public

Pauw broedde in mijn tuin in Grave . ooh ,Kei leuk ! (2)

Deel 2 Broedtijd en de eerste foto`s van de kuikens Pauwen kuikentjes in Grave o zo leuk De eerste dag Vorig jaar kwamen 2 Pauwen bij mij op bezoek , en waren sinds die tijd gek op mijn tuin . Elke dag kwamen ze terug en konden heerlijk relaxt voor mijn glazen deuren zitten zonnen en keken vaak geïnteresseerd naar binnen in zom...
41
10
Public

Pauwen in mijn tuin in Grave, hartstikke mooi (1)

deel 1 2 Pauwen in mijn tuin , hartstikke mooi ! Mijn favoriete pauw De eerste dag dat ik ze zag was voor mijn inrit , snel liep ik naar binnen en haalde mijn camera , Ik vond het zo leuk dat twee pauwen zo voorbij mijn deur kwamen . Ik moest ze even op de foto zetten . Ik moest snel zijn ,bij de buren verdwenen ze achter op de ...
29
9
Public