Blog voor Jely Angelica

Ik werd vandaag, op 2e Kerstdag, wakker met een liedje in mijn hoofd: Red Dress van de Sugababes. Ik moest gelijk aan Jely Angelica denken, mijn Antilliaanse ex-vriendin. Ik zeg ex omdat ze dood is. En ze was EEN vriendin en niet DE want ik ben hetero. Ze heeft in 1993 zelfmoord gepleegd. Met haar ben ik 3 x backstage geweest bi...
2
3
Public

Voor jou.

Ik kan je geestelijk uittekenen, door deze éne zekerheid: Dat ik altijd op je kan rekenen. Ik wil je vertellen: Vriendschap is goed. De goede vriendschap, die bestaat tussen ons die doet mij zo goed. Vriendschap is veel waard, dat is zoals ook het gezegde gaat. Het is ook niet dat het me zorgen baart, want ik weet dat je me noo...
11
4
Public

Extremely Blinded, song.

Extremely Blinded. Nobody can be so extremely blinded as I've been.... (Spoken): Yes, a blind one can. But even the blind one saw more as I did arlier .... Oh, how I've been so extremely blinded..... .....You love me. You can be a supermodel but now I know I can be as well b ybeing not the one to listen (-in extremely blindnessl...
17
2
Public

Mijn naamgedichten

Deze gedichten staan ook op mijn FaceBook en jouwweb.nl (Pina'sPoetryPlace): Naamgedicht: Wendy van der Laan: Wat zie ik nu? Een oogverblindend licht. Nu ? Ja nu! Dat schijnt in mijn gezicht. Yauks dat is een fel ‘bericht’! Vooralsnog is dat licht de uitstraling van Aunt Wendy: Want die kan er wat van! Nou, nou nou; Man! Dro...
17
1
Public

Voor jou

Voor jou. Hoe leeg ook je bestaan, Laat het toch niet gaan. Denk niet: “Het is niet voor mij”. Nee, jij hoort er ook bij. Voor jou 2, Een leven met diepten en dalen Dat zich gaat vertalen In een zoektocht naar de kern van het leven Waar duidelijk wordt dat de essentie is ’t geven Zonder jezelf daarbij te verliezen In dit l...
16
0
Public

Ode aan Bert van Lent

Ode aan Bert van Lent. Die geweldige Bert van Lent; 't Is er een die de plaatjes goed kent. Eentje die het DJ-vak verstaat; En ach, dan weet je wel hoe het gaat; Het balletje gaat aan het rollen en tijdens het vele dollen wordt ons Bertje bekend, die geweldige vent; Met al zijn grappen en grollen. Gelukkig maar, want goede DJ's ...
16
0
Public

Met innige deelneming

Beste mensen, Ik begrijp de dingen soms allemaal niet; Maar nu kent mijn Tante Bep tenminste wel vreugde, na intens veel verdriet. Erwina.
16
0
Public

Die Jacco

Die Jacco is er eentje met de duim omhoog: Dus niet zo maar zo! Jacco luistert net als ik naar KX KX radio geeft ons een kick; En dat is niet niKX! Jacco daar kan ik op bouwen. Een vriend om van te 'houwen'. Toch laat ik het bij vriendschap, want het is waar: Bij vriendschap kun je ook heel wat hebben aan elkaar..... Jacco bedan...
17
0
Public

Voor een vriendin

Wen is en blijft mijn vriendin; Daar komt geen enkele ruzie tussen in! Je bent gewoon een leuke meid die mij wel heel vaak fijn verblijd. Wen: Jij mag er echt wel zijn: Jij bent zo'n echte; Jij bent zo fijn! Je zal het deels van je moeder hebben denk ik soms wel Want jullie zijn samen ook al zo'n lief stel. Het zit dus in de fam...
17
0
Public