Onze zoon is gezakt voor zijn afstudeerpresentatie. Hoe een begeleider een stagiaire kan laten zwemmen

Diep geschokt en mijn verhaal graag aan u kwijt willend, zodat begeleiders beseffen wat hun verantwoordelijkheden zijn, richting stagiaires die men aanneemt. Mijn jongste zoon had vandaag zijn eindpresentatie na vier jaar HBO opleiding tot bedrijfswiskundige. Tot mijn grote schrik hebben ze hem laten zakken. Ik wil u graag verte...
34
29
Public

Levenslang

Levenslang Gevangen in mijn lichaam overdenk ik mijn bestaan stoffig is mijn brein moeilijk om hier te zijn ik zou uit willen breken maar ik denk aan ons teken eeuwig durende trouw voor altijd jouw vrouw Alsmaar geven is dat het leven? ik adem en ga maar door waar doe ik het eigenlijk voor voor de mensen om mij heen? ik voel me ...
39
0
Public

Verkeerd gekozen. Het gevolg….Het is mijn eigen schuld

Ik kan mij wel voor mijn kop slaan verkeerd gekozen en opgesloten op een zolderkamer o zo klein Ik voelde de kilte en zocht naar warmte en ik besef nog steeds niet ‘’ik heb het verkeerd gedaan’’ De angst overmande mij vanaf het begin dat ik het levenslevenslicht zag ik zocht ze maar ze gaven mij weg ik was nog zo klein i...
16
10
Public

Van Xeadiaan naar Plazillaiaan

Zomaar een verhaal wat ik ingestuurd heb voor een schrijfwedstrijd. Tevens wil ik met deze publicatie kijken of plazilla werkt. Zonde van het ongeschreven woord Het woord is warmbloedig en wuift hevig in de tropische wind. Ondanks het zo warm is wil hij er echt uit vandaag. Hij zal en moet opgeschreven worden, hij kan gewoon nie...
8
6
Public