Stop facebook games uitnodigingen Wordt jij net als ik stapelgek van de games uitnodigingen die je vrienden sturen via facebook? Of wat dacht je van het dagelijks gebedel om levens voor Candy crush? Het is nu voorbij, want er is een manier om succesvol er van af te komen. Moeilijk? Nee, hoor een kind kan de was doen. Tags/Labels...
4
1
Public
door Galaxy
10/06/2015 09:06
Heb jij ook zo'n last van spam privéberichten in je twitter inbox? Ik wel, en ik vraag iedereen die twitter gebruikt om hulp. Hoe meer mensen dit artikel lezen, hoe sneller er een oplossing gevonden wordt. Een mail in je inbox van twitter. U heeft een nieuw privébericht op twitter, vol blijdschap maak ik het open. Leuk! Een pr...
34
38
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:52
Geachte of Beste, Wat is de juiste manier om mijn brief te beginnen? Geachte of Beste, Wat is de juiste manier om mijn brief te beginnen? Ik schrijf een brief met vragen aan socialmedia over mijn twitter account. Hoe komt het dat jullie eerder dan ikzelf ontdekt hebben dat ik een agressieve eigenschap heb? Zou ik deze agressieve...
10
10
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:50
De beste twitter afkortingen op een rijtje. Iedereen die veelvuldig gebruik maakt van twitter gaat het vroeg of laat meemaken. Je hebt de perfecte tweet geschreven, en wilt deze via twitter naar al je volgers sturen, maar dan staat er -2 helaas je hebt meer tekens gebruikt dan 140. Hier is een oplossing voor namelijk twitter afk...
17
5
Public
door Galaxy
16/01/2013 13:36