De regels van Jehova's getuigen

Dit is het vervolg artikel over de Jehova’s getuigen dat u hier kunt lezen. Hier kunt u lezen over mijn eerste ervaring met een Jehova's getuigen. Ik zal u doormiddel van dit artikel meer duidelijk proberen te maken over de regels waar Jehova’s getuigen (JG) mee te maken hebben. De geloofsgemeenschap van de JG ken een streng...
13
7
Public

Mijn eerste ervaring met een Jehova's getuige

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens een Jehovas getuige aan de deur gehad, dit is mijn ervaring met een Jehovas getuige. Het was vorige zomer Ik liep gezellig door de stad met een vriendin, na een tijdje hadden we het nogal gehad met het shoppen in die brandende zon, en besloten op een stenen stap te gaan zitten in de schaduw...
13
11
Public

Jehova's getuigen, wat zijn ze nu eigenlijk?

Waarschijnlijk heeft iedereen wel eens een paar Jehova's getuigen aan de deur gehad, maar weten jullie waar deze mensen eigenlijk in geloven? En wat hun regels zijn? Ik wist het niet helemaal, en heb me er daarom eens goed in verdiept. Laten we beginnen met wat cijfertjes - Wereldwijd zijn er ongeveer 7,5 miljoen Jehova’s; - I...
20
30
Public