Geloof me, ik mis je elke dag meer (rijm gedicht)

Ik mis je elke dag meer, weer zie ik flashbacks keer op keer... Wat ik zonder je moet? Ik weet het niet meer. Hoe moet ik verder? Het doet weer telkens zeer. En steeds maar meer keer op keer. Ik vraag de Heer keer op keer, waarom ik nou weer? Het is niet de eerste, niet de tweede en ook niet de laatste keer... Het overkomt me al...
3
0
Public

Sweet like candy...

Je was lief ja.. Ik had het je verteld.. Je waardeerde het, Er kwam een tijd van duisternis.. Tijd van verwarring.. Ik had niet verwacht.. Maar je vroeg wel om een uitleg.. Ik kon niets meer uitleggen.. Al hoe graag ik dat wou, een uitleg had ik niet gepland.. Had je graag veel willen uitleggen, wat nu allemaal in mij opkomt.. M...
0
0
Public

Orakelkaart werkt soms echt!

Vandaag weer eens paar kaarten getrokken, na vele helderziende personen benaderd hebben, dacht ik het zelf ook maar eens te gaan zoeken en een antwoord te vinden! En toen vond ik orakelkaart.. Zelfde voorspellingen als de meeste helderziende personen het me verteld hadden.. Heb een paar kaarten getrokken, hieronder een samenvatt...
2
4
Public

Woorden blijven woorden..

Woorden blijven woorden, gevoelens kun je niet verwoorden. - Zielig is degene, die de gegeven liefde niet heeft kunnen waarderen. Sterk is degene, die de keuze van de ander heeft kunnen leren accepteren.
2
0
Public

Belofte maakt schuld

Het is pijnlijk, wanneer beloftes verbroken worden. Als je niet beloven kan, beloof dan ook niets. Ben je er niet volwassen om ermee om te gaan, doe je dan ook niet zo voor. Ben je niet zo sterk, om achter je beloftes te staan, doe je dan ook niet zo sterk voor, om de beloftes toch te maken. Onthoud, BELOFTE MAAKT SCHULD! Ooit e...
6
3
Public

Missing my ringtone

I miss my ringtone, that automatically give sound, like a miracle, when you call me. SR. Fotobron: servextra.com
2
2
Public

Mooi bedacht, helaas niet uitgekomen...

Je kan het bijna zien als, "Er was eens..." "Als een sprookje, dat ooit bedacht is, waarover diep nagedacht is, vervolgens geschreven is, maar helaas nooit uitgekomen is" Alles wat hij zich ooit verbeeld had, met woorden op tafel gezet had, is helaas afgelopen als een verbeelding en niet meer dan dat. Het zat niet zo, dat het sp...
2
2
Public

#SRO - Je blijft in mijn hart bestaan!

Regendruppels zullen engeltjes worden, jouw raken, jouw vertellen, hoeveel ik van je hou... Jij zal van daar staren naar de maan, ik van hier, stiekem zal je me terug herinneren en bewust zal ik op dat moment ook aan je denken! #SR Photo's by: Harrymoroz.com - Livingthebliss.com
3
0
Public

Voordelige bruidstaarten

Opzoek naar een voordelige (bruids)taart? Dan moet je echt lang opzoek gaan! Maar met de tips die je hier krijgt, ben je er nog sneller bij dan je gedacht zou hebben! Een bruidstaart daar heeft men niet snel een keuze voor, meestal ga je opzoek en blader je alle bruidstaarten voorbeelden door. Je gaat natuurlijk de prijzen van d...
0
0
Public