Hoe gaat het op paardrijles?:)

Hallo schrijvers ik zal graag een filmpje willen laten zien hoe ik kan paardrijden op jolly en ik heb het filmpje op Youtube geplaatst ik hoop dat jullie er naar gaan kijken en veel kijk plezier!! zal ik wensen!!:) en ik durfde zelfs in draf dat zie je ook in het filmpje! dat ik de eerste keer in draf kan. hier het filmpje!!:) d...

Het avontuur van Olily het paard de tweede deel!!

Het verhaal gaat veder over Olily. Ze beleeft weer nieuwe avontuur in haar kudde. Zo word het seizoen dat olily te maken krijgt met dat het heel warm word en er bijna geen regen valt. Geen pek is waar voedsel te vinden is. Later komt zij een hengst tegen die haar leven red. En dat ze niet meer terug naar haar kudde kan. de warmt...

Mijn droom dier is!!:))

als ik in jouw ogen kijk dan maak je mij blij mijn hart slaat voor jou toen ik jouw de eerste keer zag werd ik blij jij maakte mijn gevoel vrij mijn beste vriend dat ben jij. als ik mij wel eens rot voel dan maakt jij mij altijd weer blij. ik zal elke keer weer tijd voor je maken. zo beste vriend als jij zal er altijd voor mij z...

Het avontuur van Sofie en het vliegend paard!!

arm. op een dag werd er een meisje geboren ze noemde haar Sofie. Haar vader en moeder hadden weinig geld. Het was moeilijk om eten te kopen en om andere dingen te betalen. Ze verlieten het dorp en gingen in het bos wonen. Ze probeerden te leven wat de natuur hun gaf. Het was een zwaar leven. Vader ging ook werken in het bos, bom...

Opzoek naar de kudde!!

ogen kijken je aan je ziet hem staan. laat hem dan gaan dan blijft die bestaan. is hij bang ga hem dan geen pijn doen. dan valt hij je aan hij is immers een wild paard Ze moeten in vrijheid blijven bestaan dit verhaal heb ik geschreven omdat ik wil dat paarden ook recht hebben op leven. Dat ze in de wild blijven. en dat de mense...

Wilde paarden!!:)

wilde paarden!! als ik ga denken aan wilde paarden. zie ik in mijn hoofd de paarden door de mooie wouden rennen. ze leven op hun eigen manier . als ik naar dit lied luister begint alles in mij te zingen. dan denk ik aan die mooie paarden. die met elkaar samen leven. het is een boodschap hoe de paarden rennen in de wouden. niet m...

Bestaan eenhoorns wel op onze aarde ?

Bestaan eenhoorns op aarde? in Duitsland was er een skelet gevonden van een, eenhoorn dat had ik in de Penny gelezen. het was heel erg interessant, er stond ook dat eenhoorns worden geboren bij volle maan. Ze gaven tips hoe je eenhoorns naar je toe kan laten komen!! Zeg dat je van ze houd. vrolijke -kleuren dragen een liedje zin...