Recept: Broccoli Soep

Vandaag wil ik mijn recept delen, Broccoli soep! Een van mijn favoriete recepten. Ik heb de basis van AH.nl gehaald en zelf een beetje een draai aan gegeven. Wat heb je nodig? 300 a 400 gram broccoli 200 a 250 gram aardappelen Spekblokjes of reepjes 2 of 3 teentjes knoflook 4 tomaten Créme fraicee 900 a 1000 ml water 2 bouillon...
2
4
Public

Recept: Beef Jerky (oven)

Veel vlees is bruikbaar maar vandaag heb ik het over beef jerky! Gemaakt van biefstuk. Meerdere runder vlees is mogelijk, rosbief, runderlappen, wat jij het handigst of het lekkerst vindt. De marinade verschilt ook per persoon, zijn ze meer van zoetig, zoutig of juist lekker pittig. Maar dit is hoe ik de mijne heb gemaakt; 2 bie...
2
2
Public

Zelfgemaakte tomatensoep

Ik ben geen echte kok, dus voordat ik aan mijn soep begon heb ik natuurlijk eerst wat basis dingetjes opgezocht dat mij opweg kon helpen. De link hieronder staat de link voor wat ik als basis heb gebruikt. Simpelkoken - Tomatensoep Ingredienten 1KG Trostomaten Knoflook kruiden boulion blokje van zonnatura 0,6L water Dat is sowie...
4
2
Public