Artikel 3: Ik heb werk!

Ik had beloofd elke dag een artikel te schrijven. Maar er is iets tussen gekomen. Ik heb na veel zoeken en rondvragen werk gevonden. Vandaar dat ik even geen tijd heb gehad om een artikel te schrijven. Eieren Ik en eieren aan het sorteren. Het is geen moeilijk werk, maar wel werk waar je bij moet opletten en waarbij je lichameli...
13
3
Public

Artikel 2! Ajax-AZ. Vooruit kijken naar FC Twente!

Gisteren avond was de halve finale van de KNVB Beker. Ajax moest voetballen tegen AZ. Wat een mooie avond had moeten worden is uitgelopen op een flop. AZ Frank de Boer hielt veel basisspelers op de bank. Deze basisspelers hadden allemaal kleine blessures of waren oververmoeid van de vele wedstrijd die ze de afgelopen tijd hebben...
3
1
Public

Artikel 1! Elke dag een artikel! Gisteren gewerkt!:)

Afgehaakt Daar ben ik weer. Nadat ik eergisteren vertelde dat ik elke dag een artikel zou schrijven. Heb ik gisteren al niks geschreven. Maar daar heb ik een zeer goede reden voor! Ik kon namelijk gaan werken. De heel dag. Fysiotherapeut Als fysiotherapeut maak je wat mee op een dag. Elk half uur andere patienten, andere mensen....
3
0
Public

Elke dag een artikel schrijven, zo mijn geld verdienen!

Elke dag 1 artikel! De komende maand ben ik vrij. Ik werk dan maar 10 uur in de week omdat ik moet wachten tot ik weer mag beginnen met mijn stage. Mijn nieuwe plan is om elke dag minstens 1 artikel te schrijven. Zo hoop ik op deze manier nog wat extra geld te verdienen. Werk Ik heb overal al gezocht naar een baan. Maar voor 1,5...
16
2
Public