Kleurenblind hoeft niet meer

Geweldig is dit ! Mensen met kleurenblindheid kunnen dankzij deze bril weer kleuren zien EnChroma Colorblind Glasses Ik vind het geweldig dat men oplossingen heeft gevonden voor de mensen die altijd in een zwart wit wereld leefden. Via de link komt u bij meer filmpjes hier over. en ik vind het helemaal top! Onze ogen zijn niet p...
4
4
Public

Vuurwerk , Verkoop van legaal en illegaal vuurwerk

Verkoop van legaal en illegaal vuurwerk. Zakcentje bijverdienen Afsteken van vuurwerk Illegaal vuurwerk 1 . Zakcentje bijverdienen. Om een zakcentje bij te verdienen kunt u als particulier met oud en nieuw vuurwerk legaal verkopen aan Particulieren. Hiervoor moet u als eerste een vergunning van de gemeente hebben. Wat betreft de...
21
10
Public

Wil jij dit ook zeggen, Man man ! , wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb

Man man ! , wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb! Voor mij was dit mijn grootste vakantie die ik ter ere van mijn 40 e verjaardag aan mezelf had gegeven , hierover kon je ook en kan je nog lezen in deze 2 artikelen http://plazilla.com/zet-nu-je-dromen-om-in-realiteit http://plazilla.com/mijn-zwerftocht--in-amerika Hiervoor moes...
4
0
Public

Vliegtuigen show op open luchtmachtdagen en veel meer , een leuk uitstapje

Vandaag 14 juni heeft men weer kunnen genieten van de lucht acrobatiek die gegeven werd door geoefende piloten tijdens de open dagen op vliegveld Volkel in Brabant De 2e dag is morgen) : zaterdag 15 juni . De moeite waard als je een leuk uitstapje wilt. Ik wil dit uitstapje eigenlijk niet missen omdat het altijd weer fascinerend...
10
0
Public

Grote drukte op luchtmachtdagen Volkel. Foto`s en verslag

Zaterdag morgen ,een lekker ontbijt en even naar de weerberichten gekeken Droog 0 % kans op regen. Dus goedgemutst ging ik op pad in mijn zomerkleding op de motor en met een gangetje van 40 - 80 km per uur over de binnen wegen naar vliegveld Volkel Daar was ik al gauw , het is niet zover van Grave maar ik werd teruggestuurd, oml...
7
0
Public

Doet Google het verkeerd

Doet Google het verkeerd? Ja, ik vind van wel al durf ik zo`n uitspraak niet zomaar te doen. Deze tips zijn dan ook gratis voor Google en andere reclamemakers, beroeps of amateur. Ook al mag Google zijn eigen conclusies trekken en heeft het door zich te informeren overtuigd dat ze goed bezig zijn. Misschien hebben ze toch wat ov...
12
9
Public

Wat is de beste loterij van allemaal

De beste loterij van allemaal ! Meer kans ,hogere prijzen , wordt elke keer geroepen. Wat is er van waar !? en welke is de beste?! Wat is de beste loterij van allemaal ? Ik wordt er bijna mee doodgegooid.! Ik ben vast niet de enige , ook u wordt benaderd met allerlei reclame uitingen van loterijen, zelfs als je al lid bent laten...
10
3
Public

Goedkoop, gratis en bijna gratis.Vrije markt

Mooie spulletjes,wel of niet duur. maar goedkoop, gratis en bijna gratis. Al ruim 25 jaar ga ik naar goedkoopste markten waar ik de mooiste spulletjes kan kopen, Op koninginnedag naar het Goffertpark in Nijmegen en 4x perjaar naar De vrijemarkt in Katwijk bij Cuijk waar ik altijd de mooiste spulletjes tegenkom. Deze Spiegel 1m15...
10
6
Public

De code gebruiken en kleur in je verhaal brengen

Het was de vraag van KimW op het forum die mijn aandacht trok Hoe maken jullie die gekleurde kaders? een interessante vraag met een nog interessanter antwoord Cc maakte ons attent op een artikel van WritingAlice waar ik zeer geïnteresseerd in was De vraag was al vaak hier gesteld kan je ook in kleur schrijven nou wil ik ook alt...
24
10
Public