6-max hyper-turbo Poker

Pokeren is er in vele varianten, maar voor de ├ęchte adrenaline-junkie is er de 6-max hyper-turbo variant. Welke structuur heeft deze variant en hoe dient er ongeveer gespeeld worden? Lees verder...6-max hyper turbo Ieder spel start met zes spelers. Iedere speler begint met welgeteld 500 chips, waar de blinds 25/50 zijn. Tegen d...
2
1
Public

Omaha, de pokervariant

Dit artikel is geschikt voor zowel mensen die kennis willen maken met Poker als mensen die het vaker hebben gedaan. De eerste twee koppen dienen als introductie. Texas Hold'em Pokeren zoals de meeste mensen het kennen is 'Texas Hold'em', een variant waarbij je twee kaarten in je hand hebt. De handranking is als volgt: Royal flus...
6
2
Public

Pokeren en verantwoordelijkheid

Het begin van mijn pokerhobby Sinds mijn 18e jaar poker ik. Technisch gezien begon mijn hobby al iets daarvoor, met freerolls omdat ik toen nog niet legaal mocht pokeren. Toen ik 18 werd stortte ik echter direct die dag een tientje op mijn Pokerstars-account en begon ik met de $1.50 potjes. Zoals je misschien al kan raden was he...
6
11
Public