Merry...

AND A HAPPY NEW YEAR WISHES WWW _/|\_

Cabrio dag met cabrioletclub Hardenberg

10-10-2015 Herfsttintenrit Veluwen! Wat een dag! Wat genieten! Wil er eigenlijk niet zoveel over vertellen als dat dit de mooiste dag van het jaar was voor mij! Mijn auto prachtig beziert met een rittenschildje aangeboden door een sponsor. Die krijgt uiteraard een ere plekje :) Lunchen bij restaurant Veluws Eethuis Wissel. Natuu...

Aan het spelen...

Met mijn nieuwe camera uiteraard :) Wat anders te doen op een mooie donderdag avond waar de zon nog gewillig schijnt en ik de (.......) heb aan huishouding die toch elke dag weer terug schijnt te komen. Ik wou, en zeker moest, van alles, maar ben op de één of andere vage reden mijzelf al dagen aan het ''ONTMOETEN!'' Heb soms v...

De stille bries!

Wanneer woorden niet spreken Stilte op een bries stormt Begint het brein te preken En het Ziel omgevormd Het gevoel zo tastbaar In een ei gevangen De eenzame minnaar Huiverend bevangen Dagen duren jaren Duizenden tikken in een minuut Langzaam bedaren Saluut Het Ziel is omgevormd Het brein begon te preken Het was op een bries dat...

Azalea (Rhodondendrom simsii)

Ik ben verliefd! Een dorp verder van waar ik woon hebben ze zo'n erg leuk planten winkeltje waar ik liever niet al te vaak kom. Het is klein maar heel knus en vol met prachtige hebben dingetjes. Natuurlijk hebben ze er planten en bloemen maar ook mega leuke vazen en schalen en eigenlijk alles wat ik leuk vind en in mijn smaak va...

Earth hour!

Het uur voor de Aarde! Zaterdag 28 maart om half negen gaan alle lampen even een uur uit hier. Waarom? Ik ga elke dag braaf naar mijn werk omdat de centen die dat mij opbrengt mij zogenaamd in leven houd. Wat mij daadwerkelijk in leven houdt? Dat is een boom! Ik ben bewust en mijn lampen gaan dus uit. Wie doet er mee?

Ik voel me behoorlijk opgewonden..

Als een lijn dat door mijn lijf heen trekt Van teen tot top uitgestrekt Bijna aan het eind van een jojo Ik voel mij oh zo zo... Ik ben een winter maniak Maar houd ook van de Zomer met gemak Met de herfst laat ik alles van mij af vallen Maar tijdens de Lente ben ik zo opgewonden als de kwallen Er is geen zee meer te trekken met m...

Ik wens maar één ding dit weekend!

Uitslapen! Waarom ratelen mijn hersenen 24/7 door? Adem in..,Adem uit _/|\_

Tranen met tuiten....

Ik heb een slechte karma want ik leef hun leven... Werk me de pleures maar kan als alleenstaande niks... Ik loop op kapotte schoenen tijdens werk en kan geen nieuwe kopen omdat ik geen enkele subsidie meer krijg ondanks mijn minimum inkomen... Alles kan ik terug betalen terwijl ik al drie jaar lang aan het werken ben om uit de s...