Statistieken blijven laag op plazilla.

Eigenlijk al van in het begin bij Xead, liepen mijn artikelen en mijn statistieken uitstekend, de laatste maanden op plazilla ging het super na de overgang en de werken. Ik was zeer tevreden. Maar de laatste tijd daalden de statistieken maar ook meteen mijn inkomsten dramatisch. Ik voelde me een beginneling die net had ingeschre...
12
14
Public

Uitbetalingen op Plazilla

Ik ben nu enkele jaartjes hier op Plazilla, eerst natuurlijk kwam ik bij Xead. En eigenlijk vanaf het eerste moment kon ik zien dat mijn artikelen gelezen werden en ook iets opbrachten. Nu ik moet zeggen, als je hier pas bent. Je word er niet enkel aan verslaafd, maar je moet ook echt wel iets voor je artikelen doen. Ik heb er h...
20
3
Public

Het gaat mij enkel om de titel

wanneer spreekt een artikel hier op xead mij aan? Mijn account claire001 Lid sinds 16 augustus 2011 Fans 156 Reacties geplaatst 756 Beoordeeld 407 raar want telkens ik een artikel lees, beoordeel en een reactie geef,geef ik ook een duim Artikelen geschreven 56 mischien niet veel voor sommigen maar ik heb ook nog ander werk te do...
41
31
Public

Ik heb toch nog wat xead vragen

wie geeft mij het antwoord??? MET DIT ARTIKEL WIL IK WEER NIET HET ZOVEELSTE XEAD ARTIKEL SCHRIJVEN MAAR WIE WEET ZIJN ER NOG MENSEN DIE MET DEZELFDE VRAGEN ZITTEN Toen ik op xead kwam had ik totaal geen idee waar ik aan begon. In het begin weet je ook niet snel wat te schrijven, mischien wel de echte schrijvers onder ons, maar ...
36
28
Public

Een mysterie dat geen mysterie bleek te zijn!

Wie kent het roze koffertje nog? Een mysterie is een onbegrijpelijk of onverklaarbaar feit, vergelijkbaar met een raadsel. Er zijn verschillende soorten mysteries wikipedia Het roze koffertje. Kennen we het roze koffertje nog? Hier op xead heel wat artikelen over geschreven. Voor zover ik weet was geen enkel verhaal waargebeurd....
21
12
Public

Mijn 200ste artikel maar ook mijn laaste overzicht.

Vandaag mijn 200ste artikel ik blik even met jullie terug. DIT ARTIKEL LOOPT MIDDEN DOOR MIJN REEKS KOUDE SAUZEN. Maar toch even een terugblik. Het is zo wat een tratitie geworden op xead, om telkens terug te blikken, en dat mag ook. Het is en blijft iets speciaal maar vanaf mijn 200ste artikel ga ik geen terugblik meer maken, o...
55
36
Public

Vandaag wil ik duimen!

Duimen, waarvoor worden ze gebruikt?? Wikipedia Het woord duimen is een vervoeging van duim en heeft verschillende betekenissen: Duimen (steun), een symbolische handeling of uitspraak om iemands voorspoed te bevorderen Duimzuigen, het zuigen of sabbelen op de duim, vaak door kinderen. We kennen ze allemaal, of hebben het zelf oo...
23
15
Public

Het xead geheim ontrafeld?

Wie weet gebeurd het vandaag???? de titel xead wat betekend die??? Jack zoekt al zolang naar het antwoord, en ook velen met hem? Wat betekend xead nu eigenlijk. Ik weet het niet en het kon mij eigenlijk weinig schelen, Tim wilde blijkbaar het geheim aan niemand delen. Iedereen ging opzoek, maar niets werd er gevonden. Het was bl...
43
30
Public

Toen ik bij xead terecht kwam

Ik had nooit kunnen denken waar ik toen aan begon en hiermee wil ik een aantal mensen bedanken! Nu het einde van het jaar 2011 steeds dichter komt en ik ook eens hier een overzicht ervan wilde maken, ging ik eens bij mijn eigen account kijken. Wat zijn mijn ervaringen op xead, wat deed het met me en wil ik doorgaan? Xead heb ik ...
33
20
Public