Meer dan twee jaar geleden kwam ik terecht op Xead.nl, een plaats waar ik mijn pen de vrije loop kon laten. Een indrukwekkend aantal artikels schreef ik niet, daarvoor heb ik het iets te druk. Maar Xead, of Plazilla zoals het nu heet, heeft me wel geholpen in mijn ontwikkeling als mens. Artikels over de economie, over muziek, ov...
77
27
Public
door Big-Up
08/05/2013 16:05
Ik blijf het een enorme eer vinden; een uitnodiging voor een Zilla. Ook deze keer weer. Ik accepteer ook deze keer met veel plezier, en ga meestal meteen aan het werk. De ene keer is het wat serieuzer, maar meestal kom ik met een hoop onzin op de proppen, daar lusten de spreekwoordelijke honden geen brood van. Hoe begon dat alle...
17
15
Public
door Hpj Goossens
25/12/2012 02:43
Het begon allemaal met een berichtje in mijn mailbox : meneer X nodigt je uit op Xead. Het was nog die tijd dat je 25 (2.5 euro) xpoints kreeg wanner iemand via jouw link lid werd van Xead. Ik klikte erop en ik heb sindsdien geen spijt gehad. Het begin Het ging allemaal wat stroef in het begin. Zeker het geld verdienen. Maar dat...
27
9
Public
door FromAntwerpWithLove
24/12/2012 14:31