Spijt

Hallo allemaal, Wat heb ik mij hier niet lang laten zien/ laten horen. De afgelopen maanden ben ik druk bezig geweest van alles regelen, werk zoeken en helaas werd ik overal afgewezen, een nieuw huis zoeken, huis van me vader leeg halen omdat hij ging verhuizen en ga zo maar door. het huis waar ik zit ging niet helemaal goed en ...

De laatste maanden/weken niet me zelf

De afgelopen maanden/weken voelde ik me niet me zelf, ik wilde niet tot weinig praten met mensen omdat ik het er allemaal niet over wilde hebben. Dagen nachten en uren zit ik op de bank of lig ik in bed te huilen van verdriet. Diep van binnen ben ik kapot gegaan. Ik kreeg lichaamlijke klachten die ik niemand wilde vertellen, van...

Dit jaar 10 jaar uit huisgeplaatst

Dit is een stukje uit mijn verleden, Ik hoop dat als ik het van mij afschrijf dat ik het een beetje los kan laten. Toen ik een jaar of 8 was kregen mijn ouders broer en zussen begeleiding van een maatschappelijkwerkster. Deze vrouw kwam weeklijks bij in thuis om te praten met mijn ouders hoe het in de huis ging, zo af en toe dee...