Motivatie: Geef niet te snel op.

Reacties (7) 

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Login of maak een gratis account aan.
Hi Tim, hoe is ie?
Goed hoor, en met jou?
hallo Tim, kan je mij het adres van de support eens via PB naar me sturen. Ik wil dringend iets meedelen en het lukt me niet;
Dank je
Chris
Hallo, Tim ik heb al verschillende x op verschillende maand naar jullie gemaild, ivm met mijn openstaand saldo dat nog steeds niet werd betaald is van 2015 geleden maar ik krijg gewoon geen antwoord, vind het vervelend om dit langs hier te doen maar worden er nog uitbetalingen gedaan, er komen inkomsten op mijn artikelen maar ze worden niet omgezet in geld ik kan er niet in op mijn account ik hoop hier toch iets te vernemen is al enkele maand bezig dat ik jullie mail zonder resultaat. Groeten claire
Ik sluit mij helemaal bij Marskruiper aan.
Dank je Theun voor je reactie en leuk om je weer eens te zien!
Ik plaats te weinig artikelen, maar komt echt wel weer want Ik heb het echt razend druk. Groet M.K.
Mooi en goed gezien Tim, maar zo is het wel. Hoewel een mens wel eens voor zware dagen, maanden, jaren staan en het moeten verwerken, kan het met moeite slagen. Maar voor welke zware taken komen er voor in een leven. Ik ken echt mensen die een behoorlijk aantal miljoenen €'s bezitten en er hard voor hebben gewerkt, maar enkele jaren geleden trof hem een longziekte en hij regelmatig benauwd is. Hij deelde mij wel mee dat hij zijn geld wel wilde inleveren voor gezonde longen en dat het heel veel waard is.

Wat is veel geld als je er toch niets ermee doet en je gaat arm je graf in want je kan niets meenemen. Hoe kan iemand gelukkig zijn en er nog eens net van kan komen en verder maling aan de wereld hebt om zich heen.
Deze mensen zijn er echt en leven heel goed met zichzelf en hebben geen zucht naar macht en geld. Het is maar net hoe je bent geprogrammeerd door de natuur en natuurlijk ben je een mengeling van je ouders.

DELL COMPUTERS...

De oprichter van de DELL computers was erg nieuwsgierig hoe het er allemaal er van binnen uit ziet en hij demonteerde een computer.
Hij bekeek de printplaatjes en zag dat het allemaal robotwerk is die al die kleine priegeltjes op een printplaatje vast zet. Hij zette de printplaatjes allemaal weer terug en sloot het allemaal weer aan en de computer werkte weer. Hij ging naar een fabrikant en raakte aan de praat.
Nou...simpel toch Tim! (als ik het moet geloven zoals het enkele jaren is gezet op internet)

IKEA...
Met Ikea is het ongeveer hetzelfde gegaan. Hij kreeg een verzoek om wat simpele kastjes te maken en deed dat. Later sloeg de lust naar simpele
meubels toe en hij zag een toekomst.....simpel toch!

Het leuke ervan is dat vandaag de dag al prettige meubels gemaakt worden van steigerhout en ook van pallets en een paar kussens erin en klaar ben je.
Als een deurwaarder komt om het een en ander op te halen dan heeft de deurwaarder pech. Een uurtje later komt er weer een nieuw vrachtje steigerplanken en pallets op bestelling en dat voor een brandhout prijsje.
Simpel toch!
Hoe makkelijk, gelukkig en rijk kan men leven? DUS GEWOON DOEN...


Enkele dagen geleden kwam ik op een site waar veel vragen worden gesteld en de mensen konden kiezen welk antwoordt ze hebben gegeven waar over ik nogal wat verbaasd over was zoals hoe de mensen over zichzelf dachten. Zoals de vraag: ‘’wie zichzelf de grootste deskundige bent van/zijn.haar innerlijk’’
Het aantal procenten komt ook echt naar voren en er word niet geknoeid op die site.
In het verleden zijn er heel erg veel vragen gesteld en er is op gestemd en ik vind het wel geloofwaardig betreft het stemmen. Alle vragen zijn ter inzage met procenten vermeld. Wel eerst een antwoord kiezen betreft de vraag van vandaag, anders kom je niet in de lijst met de vele vragen. E-mailadres is niet nodig en dus geen registratie.


http://jancvanderheide.com/component/poll/490-ik-denk-dat-ik-geestelijk-kerngezond-ben