HongKong Skyline dakterras

Reacties (7) 

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Login of maak een gratis account aan.
De sky is the limit, is hier wel op zijn plaats. Heb geen verstand van fotograferen, maar een mooi contrast tussen de diverse patronen. Alsof het zo hoort. Geeft iets surrealistisch.
goed geschoten
Even kijken of het allemaal (nog) goed werkt. Op het moment bezig met onderhoud aan de servers.
Zo te zien werkt het allemaal nog steeds goed Tim! Ik ben al vroeg in de lente begonnen hier en telkens weer veel werk te doen hier zoals onderhoud tuinmachines en onderhoud aan gebouwen enz.
Ga maar nooit op het platteland wonen:-)

Ik ben momenteel bezig met een super-pergola te bouwen voor mijn vrouw want met een stortbui die we straks weer krijgen tijdens onweersbuien zijn de dure planten die in een hanging basket hangen volkomen veilig want dan zijn ze beschermd tegen het geweld en onbeschermd worden ze grotendeels vernield door de heftige stortbuien en het mooie is eraf. En de rest van de zomer zit je tegen dure vernielde planten aan te kijken en een zuur gezicht van mijn vrouw:-)

Het is de bedoeling dat bij heftige regenbuien de planten volautomatisch naar binnen gaan door middel van een regensensor/regendetector. Het wordt dus een overdekte pergola.
Normaal hangen ze dus ruim een meter buiten de pergola.
Bij begin regenval treed de regendetector in werking en trekt langzaam de planten die een diameter hebben van plus minus 100 cm naar binnen. Als we niet thuis zijn dan is het de bedoeling dat het automatisch gaat want we kunnen niet op twee plaatsen tegelijk zijn.
Alles is eigen bouw en ontwerp.
Ik heb wel wat foto's gemaakt van de bouw en ik doe mijn best om het te plaatsen, maar het duurt nog wel een tijdje.

Succes met het onderhoud Tim en hou Plazilla in de lucht:-)
Artikelen plaatsen komt wel weer Tim en ik moet het van de lente en de zomer hebben. Normaal kijk ik elke dag ongeveer 3 a 4 keer eventjes op Plazilla of er nog wat nieuws is, maar ik ben er nog steeds hoor:-)) Groeten aan jou en aan iedereen hier:-)))

Meeste werkt nog goed hoor!
Enige waar ik tegenaan loop is dat als ik zoek via een zilla, hij de volgende pagina niet kan laden ..
Ik kan dus enkel zoeken via mijn artikelen.

Voorderest, Plazilla still rocks ;)

Groetjes!
Bedankt voor het doorgeven!