18-7-2015 OVERLEDEN, aangereden tijdens het oversteken. Levenslustige mannelijke muskuseend van het volkje bij onze vijver.

Reacties (7) 

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Login of maak een gratis account aan.
Ja he, ik weet dat men vindt dat het soms onvermijdelijk is om ongelukken met mensen te voorkomen. Maar soms rijden mensen onverantwoordelijk of kan het hen niets schelen. Ik fietste van de winkel in de vroege ochtend langs en heb hem van de weg gesleept en in de berm gelegd. Hij was nog warm, het was net gebeurd. Er reed een grote vrachtwagen en die zou erover heen gegaan zijn. Doordat ik deze vogels observeer ben ik ervan gaan houden. ik had echt een brok in mijn keel. Ook leven van een dier is kostbaar. Ik heb de gemeente gebeld en ze hebben hem later weggehaald.
kan ik me helemaal voorstellen dat je een brok in je keel kreeg, erg lief van je dat je het prachtige beestje nog aan de kant hebt gehaald voordat een vrachtwagen het plat zou hebben gereden. Mensen rijden onverantwoordelijk en zeker als je weet dat er veel natuurgebied is in je buurt vindt ik dat men toch zorgvuldiger op kan letten, maar ja er zijn er genoeg die niets met dieren en natuur hebben merk ik weleens helaas. Goed dat je de gemeente gebeld hebt, jammer dat het nodig was. Zoiets kan een hele dag of langer je toch wel even van slag maken.
Jammer dat het verkeer zijn leven koste.
Sorry reactie staat erboven.
triest
Heel jammer :(