Koers op Moederdag Met een ontbijt en een lesje spinning voorzitten stond ik weer aan de start bij de volgende koers op het Moleneind in Breda. 61 renners klaar voor de koers. Heel lang kwam geen man weg. Alle ontsnappingen bleven pogingen. Na half koers demarreerde de een na de ander. Ik probeerde wel, maar zat niet bij de juiste ontsnapping. Er ontstond een flinke kopgroep, wat nog net wat te hoog gegrepen is voor me. In het peloton kon ik mezelf goed handhaven met mijn groene helmpie en mijn (wat ruim zittende) felgroene shirt. Een stevige sprint kreeg ik er wel uitgeperst in de slotfase. Ik haalde vlot de 70 km/h! De vorm begint te komen. Nu nog wat meer lef in de poten en korter rijden! Dit maal 28ste. De eenzame fietser (https://www.strava.com/athletes/3364760)

Reacties (9) 

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Login of maak een gratis account aan.
prachtige foto`s
70 km. per uur, haal ik ook met gemak.... in de auto.

Vandaag of morgen voor het eerst weer op de fiets. Heb zeker zon'n 10 jaar niet meer gereden. Ik heb echt geen fietsconditie.
Kijk, goed bezig!
De fiets maakt een mens gelukkig. Vrijheid en uitdaging komen samen.

Wel leuk om voor jou te melden overigens. Kijk maar eens naar de foto's op de site van de BWF. Er rijdt een renner mee genaamd Peter van de Geest, bij de 50+. Presteert geweldig. Zijn fiets, pikzwart met daarop groot de tekst: "Jezus Redt". Leuke vent ook trouwens. Ben een aantal maal op trainingskamp geweest naar Spanje met hem, in een ver verleden...
Het zal afzien worden, want post lopen en wandelen is heel wat anders dan fietsen. Ik ben een tijdje terug naar de kerk gelopen. Dat is ongeveer 6 kilometer lopen en die liep ik in 5 kwartier. Vraag me nu niet die 6 kilometer te fietsen, dat houd ik niet vol, ondanks 27 versnellingen. Dan moeten ze me halverwege aan de beademing leggenâ˜ș.

De naam van die man en dan zijn fiets, zo mooi. Peter van Petrus, Geest van de Heilige Geest en dan een enthousiast christen zijn, mooi verhaal. Lekker 'reclame maken' voor zijn redder.

Leuk dat je met hem getraind hebt.
Zal ik je eens een tip geven. En daardoor win je alle volgende koersen.

Laat mij de anderen afleiden. -))

Maar je gaat prima.
Dat lijkt me geweldig. Canice langs de kant in het kant. Afleidend langs de finishlijn zal ze mijn rondemiss zijn, haha! Super ;-)
Ik weet wel hoor hoe ik hele groepen mannen af kan leiden. -))
Zodra je een keertje hier in de buurt koerst ga ik kijken.
Doorn ter informatie dus.
Hou ik je aan!
Daar ben jij heel geschikt voor, ja. Je hebt genoeg ervaring.