Debbie.

Debbie, Now, this girl Deb, she wanted a baseball cap. She got an ugly one of her mother, so she bought another. Dit gedicht schreef ik ooit voor een pen-pal. Ook te vinden op jouwgedichten.nl
7
0
Public

Uit Bundel 2 no 1

Een gedeelte uit bundel 2 met Inleiding: INLEIDING U heeft hier de Nederlandse en Engelse werken versie 2 in handen. Er zijn teksten bij, die zo gemaakt zijn, dat je-als je er muziek opmaakt-er niets aan hoeft te veranderen. Dit is per lettergreep dus uitgeĀ­rekend. Dat geldt dus al helemaal voor de covers en vertalingen. Die te...
7
0
Public

The meaning of life

Ik heb geleerd dat je je verantwoording moet nemen voor je daden, en als je fout zit excuses moet maken... Ik heb geleerd hard te werken voor je geluk, en niet te stoppen waar het ander ophoudt... Ik heb geleerd dat alle oneerlijke dingen, makkelijker te bereiken zijn... Ik heb geleerd te om mentaal te vechten, en door te blijve...
7
0
Public

Valentijnskozinkjes

Mijn Valentijn..... Zo mooi als je bent. Zo mooi zoals geen ander je kent. Zo ben jij zo waarachtig mooi ben jij. Mooier dan jij is er haast niet. Beter is het alleen als jij dat zelf maar ziet.Valentijnswens Rob Stenders: Zo'n lekkere zot als jij, kan er bij mij wel bij. Ik kan je wel hebben man! maar doe er dan ook wat an!Vale...
17
1
Public

Angst voor het onbekende

22-05-92: Angst Voor Het Onbekende. Op een zwoele zomernacht nodigde je me uit tot schrijven. En ik schreef dus, ik schreef het dus ook op voor jou. Dus: Hier is het verhaal, het verhaal van jou en mij. Ik vertel geen sprookjes, want dat is niks voor mij. Jij stond boven en ik beneden. Op geen mogelijke wijze kon ik de angst in ...
17
0
Public

Bij geboorte 2

(......) Naam van de baby. Een kind, een kind een mensenkind. Geboren tijdens regen, of in zonneschijn, of met veel wind. Maar: Wat maakt het uit? -zolang dit mensenkind zijn/haar weg in de toekomst maar vindt. Welkom! God mocht ons bekoren, want heden is bij ons een kind geboren. Welk een vreugde neemt van ons nu bezit. Dank U ...
16
0
Public

Serious Request

De voordracht. Serious Request 2014. Er is weer een actie op de radio; Maar je kunt het ook zien; Het is de actie "Serious Request 2014". Stoere DJs zoeken even een periode hun thuis in het welbekende Glazen Huis. Tezamen met alle Nederlanders zamelen zij zo geld in voor een goed doel. Want.... Dat zegt ons gevoel. Kinderen met ...
23
0
Public

Het toilet

Reactie op Stieny: http://mijn-gedichten.plazilla.com/hij-staat-altijd-voor-me-klaar Dit is mijn reactie op bovenstaande blog van Stieny: Ik heb niet zozeer darmklachten maar had wel ooit eens dit volgende gedichtje over het toilet gemaakt: Terugtrekken naar behoefte..... Het regent buiten. Maar daar zit ik niet mee. Want binnen...
20
3
Public

Vivisectie.

Vivisectie. Ze zitten te klieren, doen proeven met dieren. Het is niet gewoon, en nou ja, een kloon..... Maar dierproeven, dat gaat mij te ver. En toch.... is het er. Ze spuiten konijnen spray in de ogen. Onder andere hiertegen wil ik betogen. U uw make up, maar het was een beest zijn dood. Want voor die zelfde make-up was goedg...
12
0
Public