Ook Hogeropgeleiden willen een Leuke Date!

Lieve Daters, Daten is erg populair binnen vrijwel alle lagen van de bevolking. Dit artikel benutten wij om één daten bij één van de bevolkingslagen nader onder de aandacht te brengen; te weten datingsites voor Hogeropgeleiden (MBO t/m WO). We hebben ervoor gekozen om er drie datingsites uit te lichten. E-Matching E-Matching...
2
0
Public

Seksdatingsites zijn zeer in 'trek'!

Daten met Seksbuddy is Geweldig! Wie voor de eerste keer in zijn leven wil daten met een echt Lekker Wijf moet als eerste de site 'Sekbuddy' proberen. Het is namelijk een unieke GEILE Site met de Lekkerste Meiden. Probeer deze Hete Site daarom snel GRATIS uit via de volgende link: Lekkere wijven Daten Seksbuddy! Xclub werkt ook ...
0
0
Public

Seksadvertentieplaats werkt net als Marktplaats!

Lieve bezoekers, Iedere inwoner uit één van de landen der Lage Landen kent uiteraard Marktplaats wel. Het is een site waar iedereen kan vinden wat hij zelf wil en hoeveel je ervan wilt vinden dat bepaal je uiteraard zelf. Op 'Seksdatinggebied' zijn er ook twee van dergelijke sites die heel wat te bieden hebben voor de GEILE Ma...
0
0
Public

PoP Alzheimer is de dief van je heden

In de schaduw van mijn verleden Ik zou willen dat het kon, dat ik kon zeggen: laten we over onze schaduw heen springen….naar de andere kant, naar de kant die ik nog van mezelf ken. Ik ben de weg kwijt in het hier en nu, zie mezelf in de spiegel maar ik weet niet wie ik ben en wat ik hier doe. Een vrouw met rimpels en een diepe...
15
10
Public

DRIMPELS zegt: Na de kroning zijn toer door Nederland doen, DRENTHE- 2- 257

256. Van de serie: Wanneer komt de tijd dat de politiek weer te vertrouwen is. DRIMPELS: Pork zegt: weet U het nog. {De spreuk van deze Katers was als het eruit ziet als eten is het eten.} Nummer. 7 deel 2 En we gaan verder met onze politieke partij. . Geen Gezeik Iedereen Rijk Partij De ontwikkeling van de G.G.I.R. partij komt ...
29
10
Public

Zwarte Fiat Punto: SCHEUREN met die BAK!

Beste autoliefhebbers en snelheidsduivels, Ik heb altijd gedacht dat Fiat's een soort van opgevoerde kinderwagens waren die om zouden kukelen als je er drie keer een fatsoenlijke duw tegen zou geven. Wat dat betreft heb ik het trouwens in mijn jeugd ook niet echt getroffen want mijn ouders reden in een Fiat Panda en die werd in ...
6
2
Public

Geef mij maar plazilla!

De uitnodiging van deze zilla wist ik gauw gemaakt . Ik kon direct al wel schrijven dat ik toch liever plazilla heb dan de gewone pen. Op plazilla kan je het heerlijk zo gaan typen over eigenlijk bijna wel alles . En een pen ja dan heb je maar een velletje papier en dan moet je dus echt gaan schrijven en daar ben ik zelf niet ec...

Mag het een ietsepietsie meer zijn?

Ik herinner mij deze vraagstelling uit mijn jeugd (Oei 50 jaar geleden). De slager stelde deze vraag geregeld aan de klanten die bijvoorbeeld een ons rookvlees vroegen en hij, al snijdend met de (hand) snijmachine, het gevraagde gewicht met enkele grammen overschreed.Niemand had bezwaar maar het extra werd in pro(centen) bijgere...
8
4
Public

POP: In de finale ( + 3 gedichten )

Mijler zond mij zijn pen en ik wil mijn relaas graag op papier zetten, zodat ik het met u kan delen. De pen beeft nog wat na in mijn hand, terwijl mijn hart een sprongetje maakt. Wie had dat ooit kunnen denken, ik sta in de finale, terwijl ik niet huizenhoog favoriet was. Hoe komt dit nou? Waarom is de beste zangeres uit de halv...
12
5
Public