Oppassen voor FAKE Paypal ID!

PAS OP VOOR FAKE PAYPAL HOUDERS! Dit is goed om te weten, zodat je het zelf kan voorkomen! Ik ben hard opzoek naar een Koper van een Mercedes Benz, dus ben ik begonnen met het plaatsen van advertenties. Na een dag of 2 kreeg ik reactie op mijn advertentie. In het eerste instantie werd er naar mijn mobiele telefoon een smsje gest...
0
3
Public

Oppassen voor FAKE Paypal ID (2)

VERVOLG: OPPASSEN VOOR FAKE PAYPAL ID HOUDERS! (2) Nadat de koper het 'zogenaamde Paypal tegoed' had overgemaakt naar mijn Paypal account. Kreeg ik dit naar mijn mail gestuurd, waardoor ik toch dacht dat de Koper echt bleek te zijn.. Wel vond ik het raar, dat er niets op mijn Paypal account zelf was gegeven! Hier het communicati...
4
0
Public

Paypal en Ideal

Paypal en Ideal zijn allebei betalingssystemen. Je kunt ze gebruiken om online te winkelen bij een webshop. Paypal zit heeft echter nog een paar extra's. Hieronder lees je hier meer over.Wat is Paypal en hoe werkt het? Paypal is een betaalsysteem waarbij je veilig gelbedragen kunt overmaken naar andere PayPal gebruikers en geld ...
0
0
Public