Zwarte lijst van 'foute' Wordfeud-spelers

Zoals de halve wereld is mijn allerpopulairste game-app de app van Wordfeud. En ik ben niet de enige! Helaas zitten daar ook heel veel rotte appels tussen. Omdat ik er niet goed van werd (ik zag mijn lijst met terecht door mij geblokkeerde spelers groeien en groeien) en er niemand blijkbaar op is gestaan om een lijst te maken wa...

Overval voorkomen?

Vandaag kwam ik op de normale tijd thuis. Na een kwartiertje hoorde ik dat er beneden aan de straat bij iemand anders dan ik werd aangebeld. En nog een aantal keer. Het is dan de bedoeling dat diegene die aanbelt eerst kijkt wie er voor de centrale bewakingscamera staat en als het vertrouwd is pas de deur opent. Bij ook maar de ...

Dettol No Touch Zeepdispenser

Vandaag ging een van mijn zeeppompjes van de Appie kapot. Het was de meest gebruikte; die in de keuken. De zeeppompjes waren eigenlijk niet bedoeld om bij te vullen, maar ik heb er toch wel anderhalf jaar mee kunnen doen! Het waren dan ook leuke pompjes om te zien. Niet van dat standaard doorzichtig plastic maar echt een 'design...

Wordfeud, oftewel: goede spelers, slechte spelers

Wordfeud. Iedereeen kent het inmiddels wel. Tenzij je al jaren onder een steen in een grot op de hei woont. Het is een app die ook volgens mij iedereen wel op zijn telefoon heeft en het is een app die altijd populair zal blijven, in tegenstelling tot al die andere 'trendy' gameapps zoals Candy Crush (hoor er niet veel meer over)...

Dating-tips deel (ja, deel hoeveel)?

Inmiddels heb ik NOG een tip voor je, als aanvulling op al mijn andere tips: Zoek iemand die een beetje je eigen leeftijd heeft (maximaal 2 jaar jonger bijvoorbeeld) Het lijkt heel leuk om voor iemand proberen te gaan die een stuk jonger is dan jijzelf. Je kunt er mee pronken en je voelt je heel wat. Maar vergis je niet! Zo'n ie...

Kopen op de markt

Afgelopen maand heb ik een extra lang oplaadsnoertje vooor mijn smartphone gekocht. Op de markt. Doe ik NOOIT meer! Ik had al nattigheid moeten voelen toen de marktkoopman uit zichzelf al begon af te dingen op het snoertje. Ik heb het welgeteld twee maanden kunnen gebruiken, waarvan 1 week helemaal goed werkend. Na een week liet...

Phisingmail leren herkennen

Zoals iedereen al weet heeft phisingmail niets te maken met een e-mail waarin vistips worden behandeld. De werkelijkheid is veel minder leuk, en bijna altijd ronduit gevaarlijk! In deze bewuste mailtjes wordt je verleid om op een link te klikken of inloggegevens of andere gegevens prijs te geven. In meestal alle gevallen is dit ...

Pas op foute webwinkels

Gisteren crashte mijn computer EN mijn externe harde schijf. Dubbel balen! Maar meteen gekeken voor een nieuwe. Op internet zag ik al gauw door de computerbomen het bos niet meer, maar uiteindelijk kwam ik via Marktplaats op een aantrekkelijk LIJKENDE site van een webwinkel terecht. Een quad-core computer voor € 150,- terwijl ...

Sigaar uit eigen doos

Sinds jaren waren wij klant van de NUON. Dus het was tijd om de overstap te maken. Dus ik surfte over internet naar de beste deal. Uiteindelijk (wat zijn er belachelijk veel aanbieders in Nederland!) kwam ik via de vergelijkingssite van de bekende heer Woldring uit bij Energie Direct. Als nieuwe klant kreeg ik een welkomstpremie...