x

Inloggen

Je bent nog niet ingelogd. Aanmelden of een nieuw account Registreren

Paris Hilton: open en bloot, de naakte waarheid.

Door TheNews gepubliceerd op Monday 19 November 01:46

Paris hilton en haar leven, alles kom je te weten over haar.

Paris Whitney Hilton geboren te New York op 17 februari 1981 is een Amerikaans model, zangeres en actrice. Dochter van Conrad Hilton, de oprichter van de Hilton Hotels.

 Biografie

Haar bekendheid begint bij het uitlekken van een seksvideo. Paris Hilton en Rick Salomon, haar toenmalige vriend hadden een video gemaakt terwijl ze de liefde aan het bedrijven waren. Uiteraard was deze video uitgelekt met de bedoeling om bekend te worden. Later werd er een dvd van gemaakt met de titel 1 Night in Paris. Paris Hilton gaf hiervoor de toestemming in ruil voor een hoop geld. Deze bekendheid was dan ook de start van haar zang- en acteercarrière.

Later erft ze een deel van het Hilton Hotel Corporation waardoor ze zich een flamboyante levensstijl kan permitteren.

Loopbaan

 Samen met Nicole Richie speelt ze in 2003 in de televisieserie The Simple Life. de serie gaat over 2 verwende meisjes die naar de staat Arkansas gaan en voor het eerst in hun leven moeten werken, wat niet altijd even makkelijk is voor hun. er zijn in totaal 5 seizoenen van de serie gemaakt.

In 2005 acteerde ze in de film "House of Wax" ze speelde de rol van Paige Edwards. Paris Hilton had al in meerdere films geacteerd maar dit was haar eerste grote rol waarmee ze aandacht kon trekken.  Tijdens de Amerikaanse verkiezingen in 2004 veroorzaakte ze heel wat tumult samen met P. Diddy, waarmee ze meedeed aan de campagne Rock The Vote. Deze Campagne wou jonge Amerikanen bewust maken van hun stemrecht. Zelf ging ze niet stemmen.

In 2006 stelde ze haar eerste album 'Paris' voor, samen met de singles 'Stars Are Blind' en 'Nothing In This World'. Hiervan werden 2,6 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Paris Hilton heeft ook nog een juwelen- en handtassen lijn, samen met haar zus Nicky. Er zijn ook verschillende parodieën van haar gemaakt (The Suite Life of Zack & Cody).

 Filmografie

Films

Wishman (1991) - Meisje op het strand
Sweetie Pie - (2000)
Zoolander (2001) - Paris Hilton
Nine Lives (2002) - Jo (Alternatieve titel: The Terror)
QIK2JDG (2002) - Supermodel
L.A. Knights (2003) - Sadie
Wonderland (2003) - Barbie
Win a Date with Tad Hamilton! (2004) - Heather
One Night in Paris (2004)[8]- Paris Hilton
The Hillz (2004) - Heather Smith
Raising Helen (2004) - Amber
House of Wax - (2005) Paige Edwards
Bottoms Up (2006) Lisa Mancini
Pledge This! (2006) - Victoria EnglishRepo! the Genetic Opera (2008) - Amber Sweet
An American Carol (2008) - Paris Hilton
The Hottie and the Nottie (2008) - Cristabel Abbott
Rex (2009) - Paris Hilton
Pedal To The Metal (2009) - Jane
The Dog Who Saved Christmas Vacation (2010) - Bella

   Televisieoptredens  

Veronica Mars (gastrol)
The OC (kleine gastrol)
Las Vegas (kleine gastrol)
Eminem's video Just lose it
Supernatural seizoen 5 aflevering 5 als haarzelf'Paris' my new BFF
The Simple Life (vervolg)
The Simple Life 2: Road Trip (vervolg)
The Simple Life 3: Interns (vervolg)
The Simple Life 4: Till Death Do Us Part (vervolg)
The Simple Life 5: Goes To Camp (vervolg)

Eigen mening

Persoonlijk vind ik Paris hilton iemand met een te groot ego. Ze zoekt te vaak aandacht op de verkeerde manier, waardoor ze door velen niet meer serieus wordt genomen. Ze verkoopt haar eigen waardoor ze geen eigen persoonlijkheid meer heeft. Dit is een typisch voorbeeld van beroemdheden die gemaakt worden en er niet voor hoeven te werken. Ook op muzikaal vlak werd ze gemaakt, ze krijgt de teksten voorgeschoteld en haar stem word waarschijnlijk nog bewerkt ook. Het enigste waarvoor ze wel een pluim verdient is haar ongeloofelijke schoonheid. Je krijgt dit natuurlijk wel voor een deel mee maar je moet er ook hard voor werken om zo'n mooi figuur te kunnen behouden. Ze zou niet misstaan als model maar als je zoveel geld hebt waarom zou je dan nog hard gaan werken ?

 

 

© TheNews - 2011

 

Reacties (7) 

Voordat je kunt reageren moet je aangemeld zijn. Login of maak een gratis account aan.
Heel leuk artikel duim van fan.
Leuk artikel :) duim van een nieuwe fan!
Leuk artikel.
U bent niet ingelogd. Wilt u nu inloggen of een account aanmaken?
Heel leuk
leuk artikel
Leuk artikel hoor, Duim