Geert Wilders abonnee op mijn YT

Apart.....Geert Wilders die zich op dit kanaal abonneert: https://www.youtube.com/user/JingleBellPinaJones Hij vindt het nogal grappig:
0
0
Public

Muurschildering door Joost Zwanenburg

Bij de Nutspassage in Bodegraven: Gefilmd door Pina Jones: Klik hier!
0
0
Public

Wie weet de titel?

Welk liedje is dit?: Klik hier. Alvast dank! Bert van het Poparchief wist het! Het is deze!: https://www.youtube.com/watch?v=WFYW5Px8LwM
3
3
Public

Pien maakt de tongen los

Meer dan 20 jaar geleden bedacht ik een woordspeling. Ik heb 'm 2 jaar geleden op op mijn YouTube gezet. Klik ook onder de YouTube link om te kijken naar de zielige reacties zoals: "Ik maakte dat grapje pas ook". Iedereen valt erover en tegelijkertijd claimt iedereen het als zijn/haar woordspeling (!) Wat willen ze nou??? LOL! K...
2
0
Public

Reclame voor Pina Jones punt nl

De adresstickers zijn aangelomen! Plus dat ik 50 aanstekers voor 7.50 heb gekocht.....Dat wordt reclame lopen!!!
3
6
Public

Blote Jeroen van Inkel

Ik dach(t) dat ik wat zag: Maar: O, wat een verdriet; Ik zag het toch echt niet... Wil je hier echt een foto bij??? Nou ok dan....Maar dan wel van een aangeklede Jeroen!:
3
0
Public

Meneer de Uil-Trauma.

Vroeger, op jonge leeftijd, was mijn broer al pesterig! Als dan de fabeltjeskrant kwam ging mijn broer aan het eind van de uitzending, als meneer de uil knipoogt, voor het scherm zitten met zijn beide handen voor het oog dat dicht ging, want ik mocht dat oog niet zien knipogen. Ik heb er nog een trauma van! :)
4
3
Public

Van alles wat

Paas-eieren-Trauma: MIjn ouders verstopten vroeger nooit paaseieren! Dus mocht ik ze nooit zoeken! Boohoo! Ik heb er nog een trauma van! LOL! Vanochtend, 1e paasdag, liet ik de hond uit en hij zag een kat en wilde er gelijk op jagen. "Nee Snowy" vermaande ik "Het is zondag: Het is voor de kat ook een zondag".
3
0
Public